Jeg vet ikke hvor mange ganger igjennom dette livet jeg har startet og avsluttet en blogg. Denne bloggen har jeg faktisk hatt en god stund, men innlegg har blitt skrevet og innlegg har blitt slettet. Det har vært en fersk ny start opptil flere ganger og like etter blir bloggen lagt på hylla. Hvorfor? Jeg er en perfeksjonist på ting jeg kan endre på og det plager meg. Jeg kan legge ut et innlegg jeg er fornøyd med før jeg legger meg også slettes det raskt dagen etter. Samme med instagram, det er vel egentlig verre. Jeg kan ikke legge ut bilder som ikke passer med hverandre i forhold til farge. Jeg tror ikke at det er helt normalt.

Jeg vet ikke om dette innlegget betyr at jeg er tilbake, så jeg skal ikke "promotere" noe for megselv og kanskje bare holde denne bloggen som en liten dagbok hvor jeg lufter tankene mine litt nå og da. For tanker er det nok av om dagen. Ett nytt år er gått og jeg mister flere inn til studielivet. Studielivet som jeg aldri har tenkt så mye over, men som jeg nå er så sjalu på at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Samtidig som jeg bare vil vinne i lotto og ligge på en solseng på Hawaii. Eller, ja. Jeg vet ikke helt hva jeg vil gjøre - jeg bare vet at det er ikke det jeg driver med nå. Nå har jeg to jobber og ingen av de jobbene er å hoppe i taket over. Snart skal jeg flytte inn i bokollektiv også, på 7kvm til 5500 kr i måneden. 5500kr!!!! Herregud. Utleiemarkedet i Oslo er til å kaste opp av.

Jeg har begynt å trekke meg tilbake og prøver nå å fokusere på megselv og å ha det bra. Jeg er ikke lenger ute på byen syv dager i uka, jeg har en normal døgnrytme, jeg trener og har begynt å lese og jeg føler meg fantastisk! Det siste året egentlig har ikke vært noe bra for meg - nå er det på tide å fokusere på megselv og ha det bra!

Tilbakeblikk til en sykt bra Bergensdag i fjor.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 55 Lesere

Likes

Comments