Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

​Hei alle sammen! 

Håper dere hadde en helt super 17 mai igår! Jeg koste meg veldig i det fine været, men kjenner at denne dagen tar på. Jeg begynner å bli gammel, haha. Kjenner også at det er litt ekstra tungt å dra til jobb idag fordi jeg er så sliten, men det kommer seg sikkert utover dagen.

Ha en super dag alle sammen, ikke lenge til helg nå! 


Likes

Comments

@ Aku Aku Tiki Bar/Grünerløkka

Likes

Comments

New Yorker/Amisu

Likes

Comments


Hei alle fine! Helgen som var, var den beste helgen på lenge. Toppleiligheten, jentene, været og stemningen! Alt var helt på fantastisk, og jeg kunne ikke bedt om en bedre tur!

Det er derfor jeg er superglad for at vi skal tilbake dit allerede 27-29 mai helgen, da Soheila, en av mine fineste venninner skal feire 25 års dagen sin der! Herregud, det kiler i magen allerede, bare fordi jeg vet det blir så bra. Samme toppleilighet, samme fantastiske gjeng, hvordan kan jeg ikke glede meg?

Ellers håper jeg dere har fått en fantastisk start på uken, og håper alt står bra til med dere!

Likes

Comments

God morgen! Tenkte å vise dere mine absolutt favoritt produkter om dagen. Både lepper, hud og neglelakk. Jeg bytter jo om litt, og er glad i å teste nye ting. Jeg holder meg egentlig sjeldent til et produkt, med mindre jeg er veldig fornøyd og vet jeg ikke finner noe bedre.


Neglelakkene fra H&M er så fine. Det er så deilig at de har så mange farger å velge mellom, og produktet i seg selv synes jeg er helt fantastisk. De tørker fort, sitter godt og får en super finish. Disse er mine favoritter om dagen.

Nude: Kalahari Svart: Neo Noir Vinrød: Governess


Som mange andre har jeg falt helt for NYX. Lipglossen Soft Matt Lip Cream er jo så perfekte og sitter fint hele dagen. Jeg har til nå fargene Abu Dhabi og Stocholm. I tillegg har jeg bestilt en fra Lingerie serien i fargen Teddy. Til venstre på hånden min er Abu Dhabi og til høyre er Stocholm.

Liplineren jeg bruker fast til Nude-tonene mine, er fra Isadora og heter 68 Nude. Den har litt kald undertone, noe jeg elsker.


Og sist, men ikke minst litt nye hudprodukter. Har begynt med Isadora sin Primer, og ikke er bare er den kjempefin i bruk, men den har også solfaktor 30, noe min lyse hud setter stor pris på.

Ellers har jeg gått til innkjøp av Maybelline sin foundation FIT ME, i fargen 110. Passer veldig fint til min hudtype og på meg gir produktet alt den lover.

Til slutt har jeg kjøpt concealer fra L'Oréal/ True match serien. Den sitter og dekker så fint, og har reddet meg fra å se ut som jeg har de te-posene under øyene i en stund nå. Her bruker jeg den lyseste fargen i serien.

Ellers håper jeg dere får en fantastisk helg. Nå drar jeg straks til Sverige, men først må jeg handle inn det siste og ordne meg.

Forresten; Hva er deres favoritt produkter for øyeblikket?Likes

Comments

Hei! Idag virker det som hele Oslo aldri har sett sol før, for med en gang jeg tok foten utenfor døren ble jeg møtt av masse mennesker. Noe som egentlig var ganske deilig, da vi ellers går til dvale når solen er borte.

Jeg tok meg turen til et kjempefint spisested/bar/utested med en venninne, siden været var så fint. Stedet heter Kastanjen og ligger på Frogner. Det er et italiensk spisested, med bar og utested i underetasjen på kveldstid. Maten var helt fantstisk og Mojito-drinken er den beste jeg har smakt noensinne. Prisen var midt i blinken og interiøret var utrolig gjenomført. Elsker sånne steder man bare føler seg hjemme. Anbefaler stedet på det sterkeste!

Imorgen tar jeg turene til Sverige med de beste jentene frem til søndag, og det skal bli helt fantastisk med jentetur denne helgen. Kjenner det kiler i magen og at det er noe jeg trenger nå!

Hva skal dere i helgen, fininger?


Likes

Comments

Hei alle sammen, lenge siden sist!
Jeg vet ikke engang om jeg har noen forklaring på fraværet mitt.. Etter bursdagen min gikk jeg bare inn i en boble hvor jeg følte at jeg hadde tatt meg vann over hodet med denne bloggen. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg stresser så mye over den. Dette skal jo liksom være mitt fristed, og et lite øyeblikk føltes det som om den tok over hverdagen min. Følelsen av at jeg ikke oppdaterte ofte nok, fikk meg til å ikke ville blogge i det hele tatt. Men det er tull. Som sagt, dette er mitt fristed, og jeg oppdaterer når jeg føler for det. Vil jo ikke blogge bare for å blogge, så fra nå av kommer det til å gå litt i mitt eget tempo. Har mye annet som er viktig for meg i hverdagen, og det må jeg ikke glemme her inne. Håper det er i orden for dere!

Ellers har jeg fått litt nye ting til bursdagen min og jeg har brukt litt av gavekortet mitt på Monki, så tenkte å vise dere litt av det snart.


Håper dere får en super start på uken, dere er helt fantastiske💕


Likes

Comments


Her får dere et lite bildedryss fra gårsdagen! Jeg hadde nemlig bursdag og ble hele 24 år gammel. Min kjæreste og jeg har også årsdag på min bursdag, så vi hadde 4 årsdag igår som kjærester, og dagen var så hyggelig! Den startet på jobb med både gave og kake fra verdens beste kollegaer, masse hyggelige gratulasjoner, og endte med overraskelsesmiddag på Olivia i Bogstadveien. Fikk også gave av verdens beste, to plagg fra Nelly (som jeg skal vise dere) og tre gavekort på tre av favoritt klesbutikkene mine! Så utrolig snilt. Nå blir det litt flere innkjøp å vise dere fremover (Woho). Jeg gleder meg til mer feiring på lørdag med både venner og familie! 


Dere får ha en super dag videre, dere er fantastiske! 


Likes

Comments

God søndag alle sammen!
Idag våknet vi til sol i leiligheten og det var så deilig, for igår tok E og jeg turen innom IKEA for å kjøpe inn litt nytt til verandaen vår (jippi). Alt vi mangler nå er en liten vask ved vinduer, et par brune puter og litt bordpynt, så er vi klare til å nyte solen i 9. etasje. Herregud som jeg gleder meg til sommer!


Ha en super søndag videre!
Er dere klare for vår/sommer?


Likes

Comments