Hej, på er som fortfarande tittar in. Appreciate your loyalty here! ♥️

Jag har inte skrivit om uppehållet och eftersom jag då och då får in kommentarer tänkte jag berätta och det beror på att jag tyvärr tappade gnistan på Astrologi i Somras...
Jag har hela mitt liv varit nyfiken och fascinerad av universum och dess krafter och energier, därmed lärt mig på egen hand i tidig ålder, jag har älskat det och i mina ögon lyckats med stabila följare och ständig utveckling och stimulans av lära.
Men i somras förlora jag inspirationen och aptiten på Astro, detta gällde inte bara Astrologi, utan alla mina tidigare intressen såsom dans, teater, måla och dj, kärleken för de lever kvar men gnistan brann ut, det berodde på en inre utveckling som började öppna helt nya dörrar inom mig.

En dag är jag tillbaka, tills dess ska jag växa och testa mina vingar på annat håll.
Ni kan alltid följa mig på mitt privata konto:

Instagram
@Carolinexamanda

Merry Christmas & Happy New Year!!

Love,
Caroline (ASTROCANDII)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

GRATULERAR ALLA SKYTTAR OCH VÄLKOMNA TILL SKYTTENS SÄSONG!
SKYTTEN I SOLEN: 22 NOVEMBER - 21 DECEMBER
by Carolinerna

Likes

Comments

Nu är augusti här, som jag längtat! Augusti är väntat bli årets bästa sommarmånad som dessutom har 2 eclipser på ingång - en Lunar Eclipse i Vattumannen, som sker redan den 7 Augusti och en Solar Eclipse i Lejonet, som sker den 21 Augusti, mer om Eclipserna kommer självklart!! Merkurius vänder Retrograd mellan 13 Augusti till 5 September, men kan börja kännas av redan nu, så håll vissa saker kallt och lågt. Snart är jag tillbaka med Veckans- och Månadens horoskop igen, glöm ej att läsa mitt Sommarhoroskop för Juni, Juli & Augusti! Tills dess öser jag på med Venus influerade inlägg, se länkat nedan. Hoppas ni har en underbar sommar, själv har jag haft en extremt oväntad och svår Juli, så ser så fram emot Augusti med mindre jobb, inplanerad resa till Göteborg, Utebio i Rålis, Lillasysters födelsedag och Festival. #letsmakeaugustawesome

  Alla Venus Astron:
  Alla Kärleksastron:
  Alla Skönhetsastron:

  Väduren, Oxen, Tvillingarna,
  Kräftan, Lejonet, Jungfrun,
  Vågen, Skorpionen, Skytten,

  Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna.
  Astro x Candii

  Likes

  Comments

  VENUS I TVILLINGARNA

  Stil: Ungdomlig.
  Smink:
  Läppstift.
  Skönhetsfavorit: Armband, Ringar och Arm smycken.

  Venus i Tvillingarna kännetecknas av en ung och fit samt lång och smal kropp med höga kindben och fylliga läppar. De har ett fint leende och en livfull blick. Denna ingress influeras av Merkurius som styr Tvillingarna och det ger ett smart och intressant intryck. Venus är en feminin planet som är placerad i ett ungdomligt tecken, detta tyder ofta på ett evigt ungt liv och även ett ungdomligt utseende, man brukar säga att dessa individer aldrig åldras. De har en sprallighet och nyfikenhet i blicken som aldrig dör. Du vill uppfattas smart men ändå rolig och utåtriktad därmed kan din stil skifta ganska rejält med ditt humör och hur du vill bli tagen/uppfattad. Ett läppstift och händerna smyckade med ringar är Tvillingarnas final touch som alltid känns fulländad.

  Alla Skönhetsastron:

  Väduren, Oxen, Tvillingarna,
  Kräftan, Lejonet, Jungfrun,
  Vågen, Skorpionen, Skytten,
  Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna.

  Astro x Candii

  Likes

  Comments

  VENUS I OXEN

  Stil: Feminin, Söt och Sensuell.
  Smink:
  Natural-look i jordiga färger.
  Skönhetsfavorit: Halsduk, Scarf och Halsband/Choker.

  Venus i Oxen kännetecknas av en rejäl benstomme och stark kropp med tydliga käkben, brett/fyrkantigt ansikte, mjuk och rund näsa samt fylliga läppar. Kvinnor brukar ha en väldigt fyllig kropp såsom breda höfter och stora bröst med ett fokuserat ansiktsuttryck. Vid ilska eller irritation kan blicken bli mörk och bestämd. Kan utveckla problem med alkohol, överätande, lust och passivitet samt andra sjukdomar gällande halsen. Oxen som styrs av planeten Venus, gör denna ingress extremt feminin och sensuell. Du föredrar smink som behåller din naturlighet och lyfter fram dina drag med jordiga färger. Detta gäller även kläder, då du dras till de brun tonade och ljusa färgerna. Du klär dig bekvämt, feminint och fint. En rosa topp med ett fint smycke runt halsen är något som känns helt i din stil, du är en självklar skönhet.

  Alla Skönhetsastro:

  Väduren, Oxen, Tvillingarna,
  Kräftan, Lejonet, Jungfrun,
  Vågen, Skorpionen, Skytten,
  Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna.

  Astro x Candii

  Likes

  Comments

  VENUS I VÄDUREN

  Stil: Maskulin, Unisex och Sportig.
  Smink: Non-Make-Up.
  Skönhets favorit: Mössa, Keps, Solglasögon och Bandana.

  Venus i Väduren kännetecknas av en triangulär ansiktsform och tydliga ansiktsdrag, såsom kraftiga kindben och ögonbryn samt hälsosam och ofta en stark och vältränad kropp med breda axlar. Detta är en väldigt feminin planet som är placerad i ett maskulint tecken, du föredrar en naturlig look utan smink och klär dig helst i en jeansjacka och keps på sommarn. Du passar i starka och färgglada färger och har en djup bronsig underliggande hudton. Du kan ha en tomboy stil och vissa plagg är köpta på herravdelningen eller är unisex och du rockar dessa normbrytande, kreativa och trendsättande stilar med stort självförtroende.

  Alla Skönhetsastro:

  Väduren, Oxen, Tvillingarna,
  Kräftan, Lejonet, Jungfrun,
  Vågen, Skorpionen, Skytten,
  Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna.

  Astro x Candii

  Likes

  Comments

  FUllmåne "Thundermoon" i STenbocken: 
  9 Juli 2017 // Kl 06:09

  Fullmåne i Stenbocken introducerar nya kapitel i karriärslivet. Då Stenbocken är ett högst ambitiöst tecken är detta en möjlighet för dig att hitta ditt rätta yrke och påbörja det du arbetat så hårt för att få. Förvänta dig förändring på din arbetsplats samt arbetssituation. Utöver det karriären, kan nya livsmål och livsplaner skapas och formas denna tid.
  Denna fullmåne är väldigt stark och kraftfull då den influeras av Plutos och Mars energier, båda dessa planeter styr Väduren och Skorpionen. som vill ha mer av allt. Det är en väldigt målmedveten, passionerad och engagerad måne som vill ha mer av allt och gör allt för att få som den vill. Det sprutar eld i många där det kan uppstå starka flammor i hjärtat för vissa och spraka till ordentligt i vårt lustliv för andra. Gemensamt är motivationen i lågor.

  NÄSTA MÅNE: NYMÅNE I LEJONET - 23 JULI 2017

  Om du läste mitt inlägg om Nymånen kanske du skrev upp dina innersta önskningar, drömmar och mål som du vill ska manifesteras denna fullmåne. Det är en två veckors period - Skriv upp löften varje nymåne och kolla om det har uppfyllts efter 2 veckor vid den kommande fullmånen!

  PS! Kolla i vilket hus denna fullmåne infaller (17 grader i Stenbocken) i din personliga astrokarta - Natal Chart!
  Vid frågor eller funderingar kring din karta är det bara att kommentera nedan.

  Mer av Astro x Candii: 
  Astro x Candii

  Likes

  Comments

  VENUS I FISKARNA

  Venus i Fiskarna är förstående, öppna och känsliga i sociala miljöer. Du är så full av kreativitet och spirituella förmågor och brinner för fred på jorden och ett enat liv. Meditation, healing och historiska platser kan vara väldigt lockande för dig och i dessa miljöer trivs du. Du kan lätt finna värdefulla och betydelsefulla kontakter var som i denna värld och du har väldigt många bekanta omkring dig och ett mindre men väldigt nära vänskapsgäng. Du är en vän som sprider energi och visdom. Du är väldigt klok och förstående och detta gör att många känner en tillit till dig, speciellt när det kommer till känslor är du väldigt duktig på att trösta, lyssna och hjälpa. Du dras till människor som du kan klicka med emotionellt och nå känslomässigt. Det är viktigt för dig, att ha vänner som du kan få vara helt öppen om dina känslor och att det känns helt naturligt och fullt accepterat. Du är en kreativ och spirituell själ som vill leva i peace and love, det är din tro och livsfilosofi!

  Kända Artister:

  Celine Dion. Kate Hudson. Drew Barrymore. Emma Watson. Zooey Deschanel.
  Johann Sebastian Bach. Martin Luther King. Kurt Cobain. Justin Bieber. Ed Sheeran.

  Alla Venus Astron:
  Astro x Candii

  Likes

  Comments

  VENUS I VATTUMANNEN

  Venus i Vattumannen är självständig, ärlig och öppen i sociala miljöer. Du brinner för mänskligheten och världen samt engagerar dig gärna inom det. Du är innovativ och rebellisk där du uttrycker dig fritt och lever gränslöst. Du är en person man absolut inte kan döma, då man inte känner dig förens man verkligen känner dig. Som vän är du mer förstående än vad du visar, då du ger ett hårdare och kyligare intryck till en start. Du är intellektuell och nytänkande vilket gör dig intresserad av människor, filosofi, psykologi och världen. Kreativitet och konstnärskap är också något som tilltalar din fria själ. Du är väldigt uppriktig och klok med andra och står hårt vid dina åsikter. Din omgivning är fylld med intressanta människor som delar sidor med dig. Självständiga och aktiva människor klickar du bäst med. Du stortrivs i ditt egna sällskap lika mycket som i andras och gillar att vara social online och vara fullt aktiv i chatter, telefon samtal, mail och appar etc. Du kan vara svår greppa och nå fram till då du kan distansera dig från omvärlden, men innerst inne är du en fri och öppen hjärtad själ som visar sina sanna färger i på dina villkor.

  Kända Artister:

  Yoko Ono. Operah Winfrey. Ellen DeGeneres. Kate Moss. Jessica Biel.
  Wolfgang Amadeus Mozart. Isaac Newton. Axl Rose. LeBron James. Jared Leto.

  Alla Venus Astron:
  Astro x Candii

  Likes

  Comments

  VENUS I STENBOCKEN

  Venus i Stenbocken är mogen, pålitlig och artig i sociala miljöer. Du är svår att komma nära och lära känna på djupet men när du känner en stabil, trygg och ömsesidig kontakt då kan du öppna och lätta på hjärtat. Du är en väldigt rak, vis och rättvis person som inte kör varken fulspel eller skitsnack. Du står alltid på din jord och det gör dig jordnära och centrerad som person. Du är en underbar kollega och det är inte ovanligt att denna kombination stormtrivs på sitt arbete och känner att jobbet är ditt andra hem. Du gillar att hålla dig fokuserad på karriären och kunna distansera dig från ditt privatliv. Dina närmsta vänner finner du på jobbet för det är där du tillbringar mest tid och visar upp dina bästa sidor. Du är en människa med artig, formell och professionell karaktär och därmed blir du väldigt lätt omtyckt av svärföräldrar och imponerar ofta på äldre människor. Du dras till ansvarstagande, målmedvetna och självständiga individer som främst har egenskaper som lojal, pålitlig och respektfull. Du är full av ambition och visioner, som är som bäst i motgång, då du verkligen får en ärlig chans att bevisa, imponera och överträffa dig själv.

  Kända Artister:

  Britney Spears. Miley Cyrus. Kesha. Scarlett Johansson. Tyra Banks.
  Ludwig Van Beethoven. Elvis Presley. Brad Pitt. Justin Timberlake. The Weeknd.

  Alla Venus Astron:
  Astro x Candii

  Likes

  Comments