Header

Contains affiliate links

Hej alle,

Da jeg forleden søgte lidt rundt på nettet, faldt jeg ret hurtigt over disse 8 super flotte overraskende billige items, og tænkte at dem måtte jeg dele med jer. I hvert fald er 7 ud af de 8 ting, som jeg har fundet, ting som man kan finde til under 250 kr. hvilket er virkelig billigt. Det er kun de stribede bukser, der koster mere, men syntes bare, at de var så flotte, at de skulle med.

Jeg håber, at I synes om indlægget,. Hvis I gjorde, må I da meget gerne give det et like og meget gerne give en kommentar om hvilket/hvilke item(s), I bedst kan lide.

Tusind tak fordi du læste med.

Caroline.


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej alle,

I mandags d. 8/1 2018 var det min 21 års fødselsdag og derfor tænkte jeg, at jeg vil vise jer, hvordan jeg fejrede min fødselsdag og hvad jeg har fået i gave. Jeg har nemlig fået en meget flot ring, som jeg gerne vil vise jer.

Min fødselsdag fejrede vi allerede om lørdagen om aftenen, da mine forældre havde inviteret min familie, altså mine søskende, kæreste og mig på Illum rooftop, for at spise lækker aftensmad. Det var faktisk min første gang på Illum rooftop, men bestemt ikke min sidste. Vi endte med at spise på Bar Jacobsen, som havde de mest fantastiske burgere og life DJ. Så stemningen var helt i top. Efter maden valgte vi at blive til drinks.
Under indlægget kan i se nogle stemningsbilleder fra aftenen derpå og min ring. 

Tusind tak fordi du læste med og følg gerne med på Instagram @carolinekrispalm 😊


Likes

Comments

Hej alle,

Ville lige hurtigt lave et indlæg, hvor jeg viser jer nogle billeder af, hvad jeg havde på til nytår og ellers bare et par billeder fra dagen/aftenen derpå.

Jeg holdte nytår med 8 af mine rigtig gode venner fra min gamle gymnasieklasse. Vi er nemlig en vennegruppe på 8, der siden vi startede i 1 G, altid har holdt sammen. Og i år var det vores trejde år i træk, at vi fejrede det sammen. Vi havde en super hyggelig og særdeles dejlig aften, som vi brugte på at lave en masse dejlig mad, spille spil, høre godt musik og lave diverse drinks. 🍸🎉

Twist Lurex dress in Black fra American Dreams 😍

Direkte link Her

👫💑

Jeg håber at i alle er kommet godt ind i det nye år, og tusind tak fordi du læste med😊

Likes

Comments

Hej alle,

Jeg håber at i har haft en ligeså skøn jul 🎄 + ferie, som jeg selv har haft, og at i ser frem til nytår og glæder jer til at springe ind i det nye år.😊

Jeg vil i dette indlæg vise jer alle de julegaver, som jeg har været så heldig at få fra min skønne familie og kæreste.

I år har været anderledes i forhold til gaver, for jeg har valgt kun at ønske mig Make Up, selvfølgelig har jeg også fået andre ting, som en gulddreng billet til hans koncert i februar, samt et par luffer til vinteren, men de fleste af mine gaver indeholder Make Up. Så jeg har simpelthen fået så mange lækre produkter fra Sephora. Produkter, som jeg længe har ville prøve, men ikke har fået købt.

Og dem tænkte jeg, at jeg vil vise jer herunder i indlægget.

Og så vil jeg gerne ønske jer et rigtig godt nytår og sige tusind tak fordi i kiggede forbi min blog og læste med.♥️Som i kan se i posen, er der også nogle gode rabatter at hente i Sephora fortiden og det har jeg også udnyttet.

Dette Glow Kit fra Anastasia Beverly Hills kan fås på Beautybay til omkring 400 kr.

Denne BECCA X Chrissy Teigen Glow Face Palette, fås lige nu i Sephora til bare 187,50 kr. Sat ned fra 375 kr. Dvs at man sparer 50%, så der er rigtig gode rabatter at hente, hvis man længe har haft lyst til at prøve denne, er der gode muligheder for det nu.

Direkte link her.

Denne BECCA Apres Ski Glow Face Palette, fås også i Sephora til 311,50 kr. sat ned fra 445,00 kr. så på denne palette sparer man 30% i Sephora for tiden.

Direkte link her.

To super flotte og populære bronzer’s ses lige her på billedet ovenover. Dette er nemlig Too Faced Chocolate Soleil solpudder i farven Chocolate Soleil, som fås i Sephora til 240 kr.

Direkte link her.


Samt Nars Bronzing powder i farven Laguna, som jeg glæder mig meget til at prøve. Denne fås også i Sephora til 315 kr.

Direkte link her.

Er så glad for at jeg har fået denne super lækre Overexposed Glow Highlighter fra Nars. Som man også kan finde i Sephora til lige nu 227,50 kr. Sat ned fra 325,00, så her sparer man 30%

Direkte link her.

Benefit The POREfessional Face Primer, er heller aldrig noget jeg har prøvet, men har hørt rigtig gost om, så den glæder jeg mig til at prøve. Den fås også i Sephora til 120 kr.

Direkte link her.

Jeg har altid været helt vild med Morphe’s børster, som man kan finde på House og Stars, der er denne hvert fald købt. Som er Morphe’s Rosegold R13 Pointed contour børste, som fås til 80 kr.

Direkte link her.

Fik også dette sæt fra Nars, som indeholder Nars’s kendte mini blush i farven Orgasm, samt en mini læbestift, som også er i farven Orgasm.

Til sidst fik jeg disse jo lære produkter fra DR.Jart+, som jeg glæder mig til at prøve.

Håber at i synes at det har været spændende at læse med og har lyst til at følge med i det nye år. 🎉

Likes

Comments

Hej alle,

I dette indlæg vil jeg dele de super fine ting, som jeg har købt på et lagersalg fra Nordstjerne for en måneds tid siden med jer.

Inden jeg besøgte lagerslaget, vidste jeg ikke noget om virksomheden, men jeg synes virkelig, at Nordstjerne har et udvalg af produkter, som er værd at bemærke.

De har blandt andet til dem, som er vilde med marmor, et godt udvalg af diverse marmor produkter. Her kan man både finde den marmor sæbedispenser og marmor krukke, som jeg har købt og vist i indlægget længere nede. Man kan også finde de fineste trækasser med marmor låg, de tre træ skåle, marmor bakker, samt nogle flotte lysestager og en masse andet.

I kan finde deres udvalg via linket her.

Jeg håber at i kunne bruge indlægget til inspiration og tak fordi du læste med.
- Caroline

Likes

Comments

Hej allesammen,

Mit navn er Caroline og jeg er 20 år gammel, jeg har altid gennem hele mit liv, haft en stor passion for make-up. Så i dette indlæg, vil jeg skrive om de forskellige highlighters jeg har samlet sammen, i den seneste tid og måske vise jer nogle, som i måske ikke har set før.


Som mange andre er jeg selv en pige, som elsker highligthers og jeg kan simpelthen ikke få nok at dem. Jeg elsker alle de forskellige nuancer, som highlighters kan have og give. Også det med at de findes i så mage forskellige farver.
Highligthers er derfor et af de make-up produkter, som jeg bare må have flere og flere af. Det er ikke forbi, at jeg har ufattelig mange, men dem jeg har, er jeg dog super glad for.
Med de mange forskellige på markedet, er jeg dog hellere ikke færdig med at prøve nogle flere.


Lige nu er jeg helt vild med at prøve/købe dem fra Anastasia Beverly Hills, som er deres glowkit. Jeg ved godt, at de har været der længe, men jeg må indrømme, at jeg har været lidt langsom, med at få dem købt.

Under dette indlæg har jeg taget masse billeder af alle de highligther, som jeg har købt mig gennem den sendte tid. Der er både paletter fra sleek, sandstone Scandinavia og Becca’s collab med Jaclyn Hill, men der er også en Chanel highlighter og andre.
Håber i vil se med.

Denne palette fra Becca, som hun har lavet i samarbejde med youtuberen Jaclyn Hill, er bare så smuk.
Jeg er vild med, at den er så nem at tage med, hvor man nu end skal hen. Det er også et plus, at der er blushes i. Jeg elsker hvert fald at have den med mig.
Min er købt i Sephora i Frederiksbergcentret.

Endnu en flot highligther fra Becca, som også er lavet i samarbejde med Jaclyn Hill. De har virkelig formodet, at lave nogle super flotte highlighters.

Lige nu har jeg den som hedder Opal, men jeg har klart tænkt mig, at ønske eller købe nogle andre fra kollektionen.
Jeg har købt denne i USA, men Sephora i Danmark har dem også.

En klassiker er den her fra the Balm og er den såkaldte Mary-Lou Manizer. Den måtte jeg bare købe, da det er sådan et flot og unikt produkt.
Min er købt på Cocopanda.

Denne highligther fra Nilens Jord, købte jeg for et år siden, på deres lagerslag, som afholdes i Maj mener jeg.

Et lille sidespring: Hvis man er vild med at tage på lagersalg, eller bare godt kan lide, at følge med i hvilke der er. Så søg på www.lagersalg.com her kan man få et overblik, over alle de lagersalg der findes i DK. Er selv helt vild med konceptet og siden findes også på Facebook.

Min palette fra Sandstone Scandinavia, som jeg selv har sammensat, består af 3 higlighters 1# vice 2# Night life 3# Aura og 3 blushes for neden, der består af 1# Sultry 2# High five 3# First blush.
En palette jeg er meget glad for og elsker at man selv kan sammensætte som man vil.

Mine nyeste køb til samlingen er disse smukke highligthers fra Kiko. Kiko har faktisk aldrig rigtig sagt mig så meget eller jeg har aldrig eget noget fra dem indtil i sommers, hvor jeg var i Spanien og fik øje på disse. Da jeg så disse flotte produkter i Kiko, vidste jeg med det samme, at dem måtte jeg bare købe. Den firkantede highligther er faktisk en øjenskygge, men den er så smuk, at bruge som en highligther.

Endnu en palette og denne gang fra Sleek. Denne palette giver
en super flot glød. Jeg vil dog sige, at de to liquid highlighters i palette, synes jeg godt kan være lidt svære at arbejde med i forhold til de andre to, men ellers ikke noget at sætte på den.

Denne virkelig flotte highligther er fra Chanel, og den har jeg fået i gave. Ligesom mange andre giver denne her så fin en glød til huden som vist på billedet.

Den sidste og ikke mindst ligeså smukke highlighter, som alle de andre, der er blevet vist- ses her en fra NYX, som er en flydende highligther.

Det var alt for dette indlæg.
Jeg håber på, at i fandt min første indlæg interessant og spændende at læse. Jeg synes hvert fald selv, at det har været super sjovt at skrive og er glad for at jeg har taget det første skridt.

De varmeste hilsner
Caroline :)

Likes

Comments