Hej fina!

Nu har jag äntligen kommit hem efter en jätterolig och jätte stressig helg i Halmstad med MUF Halland.
MUF står för moderata ungdomsförbundet och där har jag varit medlem sedan november. Det kan vara något utav det bästa jag gjort i hela mitt liv. Jag verkligen älskar politik och politiska frågor och att få vara en del i att ändra på samhället och att min röst kan bli hörd!
Jag rekommenderar starkt att testa på MUF om man är politiskt inriktad men inte riktigt vet var man står. Man lär sig så mycket och utvecklat sina kunskaper till en helt fantastisk nivå. Självklart rekommenderar jag ju Halland, Kungsbacka då det är där jag är med. Vi har en fantastisk distriktsstyrelse och hela gänget ger en så otrolig känsla av kärlek och gemenskap. Helt underbart verkligen!

Denna helgen hade vi distriktsstämma, vilket är helt nytt för mig, och det var så kul. Att få höra allas motioner och debatter och sedan få ha en bankettmiddag med allihopa. Men att gå upp tidigt på morgonen för att sen stress-äta upp frukosten och skynda upp till lokalen för att fortsätta motionen. Vi satt sammanlagt i 10 timmar, men värt är det.

Nu ska det dock faktiskt bli skönt att lägga sig i sängen och sätta på en film och träffa pojkvännen. Ska bli så skönt att få vila och slappna av lite.
Kram på er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina!

Nu är jag påväg hem från en mysdag i stan med mamma och min syster. Vi blev sminkade, piercade öronen, gjorde naglarna och åt på pinchos.
Nu är jag jättejätte stressad verkligen. Har så bråttom hem för att testa mina kläder inför helgen som kom en dag sent. Sen ska jag duscha och packa och sen hem till Carro för att sova där.
Vi ska upp vid 06 imorgon. Och vad vi ska göra kommer stå på bloggen då.
Pusss

Likes

Comments

När går du upp? 8 på skoldagar. På helgerna varierar det. Kan vakna 9 eller 16 haha, helt olika!

Vad är det första du gör varje morgon? Kollar mobilen ;)

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon? Typ fem minuter på skoldagar och 2-2,5h på helger.

Är frukost viktig? Egentligen ja, men äter väldigt sällan frukost...

Vad äter du till frukost?
...men när det väl händer så är det bacon och nybakt bröd. Mums

Är du morgontrött?
Mestadels, ja. Men när jag sover med andra är jag alltid den som är piggast

Vad har du för alarm?
Byter hela tiden eftersom jag aldrig vaknar. Jag tror att det är musik i min dröm :/

Hur ser en perfekt morgon ut?
När jag vaknar bredvid min pojkvän och vi äter god lyxfrukost. Helst är vi utomlands i 30+ grader

Hur går du helt klädd på morgonen? Alltid i mjukisbyxor och en tjocktröja

Likes

Comments

Hur skönt hade det inte varit att ligga i bar överkropp på en solstol i plusgrader just nu?? Hur skönt hade inte det varit.
Tänk er Florida, Miami beach. Isblått vatten, strålande sol, klarblå himmel och palmer överallt.
Tänk att kunna gå runt i en tunn klänning och flipflops. Gå barfota i sanden och toppa tårna i vattnet. Tänk vad härligt.

Men nej. Istället ligger jag här hemma, fullt påklädd under täcker och fryser och skakar för att Gud valde att jag skulle födas och bo i Sverige. Amen!
Julen är över, vi behöver inte kylan längre. Kan det inte bara bli juni direkt liksom?

Likes

Comments

Godmorgon! Hoppas vi sovit gott. Tänkte slänga in lite onödig fakta om mig själv om någon känner att den är intresserad ;)

1. Jag är nog den största shopping-tönten ni någonsin kommer veta om. Jag kan ligga hemma i min säng och gråta så ögonen torkar ut, men så kollar jag på jackor, väskor eller skor så är livet helt perfekt igen. Jag ÄLSKAR jackor, väskor och skor. Det är det det finns mest av i min garderob.

2. Man ser aldrig mig utan en godispåse eller en energidryck i handen!! - oftast båda

3. Jag är med i MUF (moderata ungdomsförbundet) och jag älskar det. Vi pratar politik, går på roliga event och lär känna människor runt hela Sverige. Och inte nog med det så spelar vi en stor roll i Sveriges samhälle. [Rösta blått]

4. Respekt är det viktigaste som finns enligt mig. Respekt mot andra, mot sig själv, mot samhället, mot regler. Respekt överlag!

5. Det värsta jag vet är lögner, fötter och billys panpizza

Likes

Comments

Hej alla fina!

Nu är klockan strax efter 23 och jag har precis lagt mig i sängen för att sova. Ska upp vid 8 imorgon igen efter ett långt och skönt jullov.
Det har varit så skönt att bara få sova ut och ta det lugnt det här lovet. Det var en riktigt skön nystart på året.

Hur som helst så är detta min nya blogg. Jag har tidigare bloggat under namnet carolinehoglund, men så ser det inte längre ut. Jag ska nämligen byta efternamn till Nylander efter min morfar. Jag har har aldrig träffar honom då han gick bort när mamma var 18, och att byta till hans efternamn ger mig liksom en del av honom.
Dock sker inte bytet först jag fyllt 18, vilket är om lite mer än ett år. Men man måste ju vänja sig innan tänker jag ;))

Det kommer att vara mycket mer fart och fläkt på den här bloggen och jag kommer verkligen att hålla mig aktiv så ofta jag bara kan. Om ni gillar det så är det bara att fortsätta läsa och stödja.

Puss på er’!!

Likes

Comments