Världens finaste tjej!
Du gör mina dagar värda att leva och gör mig till världens lyckligaste! ❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 15 Readers

Likes

Comments

Nu åker jag mot jobbet :D

Mammas fina tjej❤️❤️

  • 16 Readers

Likes

Comments

Tjaaa!

Idag blir de jobb för min del 16.15-24.00 ska bli skönt att jobba lite faktiskt :) Jobbar extra och har gjort sen Mollie var 3 månader, är ungefär 4-6 gånger i månaden.. Har faktiskt varit skönt att få komma hemifrån lite då och då! Även om man har saknat den lilla varje gång.. Blir ju lite som egentid att bara få prata med kollegorna om annat än blöjor,gnäll och sömn! Hahah :D

Är ju mamma ledig och kommer att vara fram tills december sen är min sambo hemma med lillan en månad.. Och sen är jag hemma igen antagligen tills Mollie börjar på dagis i augusti.
Får se om sambon är hemma något mer men inget som är bestämt än!

Jaja nu ska jag och Mollie mysa lite innan hon ska få gröt och sova middag, får passa på när sambon är och spelar golf! Hihi!

Ha en bra dag där ute! :)

  • 17 Readers

Likes

Comments

Hej!

Inatt var en av dom bästa nätterna tror ja sen Mollie kom, hon vaknade endast en gång och fick lite ersättning (hon äter en gång per natt) och sen somna och direkt! Vilken lyx!
Och det var nog skönt gör Mollie med att få sova.
Ända som våran lilla skatt kom så har hon haft de svårt och jobbigt på nätterna. Det började med att hon hade problem med magen upp tills hon var ungefär 6 månader. Hon hade jätte svårt att göra nummer 2 och vi var på läkar besök flera gånger och fick lactulos och microlax men inget hjälpte! :( stackars liten!
När hon va 6 månader så började hon drömma (vad jag tror iallafall) och kunde vakna upp till 10 gånger per natt! Fram tills nu då hon är 8 månader så händer det lite då och då att hon vaknar så många gånger. Vet inte riktigt vad det är som stör hennes sömn? Tycker synd om henne för att de måste vara jobbigt att vakna så!
Jag och sambon är väl lite vana vid det nu så när vi får en natt med 1-3 uppvak då är vi överlyckliga typ och de märks skillnad på Mollie med!

Vi har även pratat om att försöka få bort det där nattmålet snart då de känns som att Mollie bara har det som en vana nu att få lite ersättning på natten.. Känns inte som att hon är hungrig!
Men vi får väl se när vi känner oss redo och även Mollie, får testa oss fram helt enkelt :)

Så fin e du mammas lilla tjej!❤️

  • 22 Readers

Likes

Comments

Hej hej!

Första blogginlägget i mitt liv! Lite nervöst men de ska nog gå bra :)
Idag fyller Mollie 8månader och de firade vi med att hänga på Frölunda torg och shoppa lite
☺️ Blev såklart lite nytt i Mollies garderob!
Mamma fick även en ny vinterjacka som verkligen behövdes, har letat vinterjacka dom bara den.. Men äntligen hittat en jag är nöjd med
😃
Mollie fick även premier smaka på blåbärspaj med vaniljsås och det var ju en hit kan jag säga!

Nu har vi lagt vårat lilla gosetroll för natten och nu ska mamma och pappa mysa med chocklad och coca cola framför en film
😋

Mollies nya söta set 😍

  • 22 Readers

Likes

Comments