Header

Då var lägenheten städad och all disk är bortdiskad! Var även duktigt och städade bakom spisen, hittade en hel del där bakom, inte bara damm. Hittade en cigg, ett ex antal pennor, sugrör och hårsnoddar och även en femma låg där.

Men nu när man har varit duktig så tar jag en helkväll i sägnen med Luna och Vilda framför TVn. Sen blir det att borsta tänderna och sova! Har ju varit igång hela dagen.
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag blev det en tidig dag. Vaknade redan vid 7 imorse. Det känns skönt, håller just nu på att fixa en grej, förhoppningsvis får jag det att funka, uppdaterar er om det senare, eller om jag får det att funka så att säga. 

Har inte något inplanerat idag, ska försöka göra bort veckostädningen idag. Det är det enda som behövs göra i lägenheten idag. Ska även se om lärarna har lagt till mig i kurserna på Moddle så jag kan börja plugga idag. annars så måste jag ta och ringa dem och se vad det är som dröjer. Så det är vad som står på dagens agenda. Men nu ska jag se om jag får till det här så jag kan börja göra lite sysslor! 


Likes

Comments

The picture says it all!
Nu blir det sängen för min del, kommer bli så skönt att få sova lite grann.


Likes

Comments

Nä, inte riktigt. Men har inte funnit tid till att blogga, eller rättare sagt så har jag inte känt ork till det. Har just gjort natt två av fyra, så nu blir det att krypa ner under täcket och sova några timmar så man är pigg och alert till kvällens/nattens pass. Men nu ska jag först mysa lite mina tjejer innan jag ska sova.
Likes

Comments

Idag har det varit en riktig lat dag. Legat i sängen hela dagen och tittat på olika skräckfilmer. Kände att det var en sådan dag idag. Så nu har jag poppat lite popcorn och startat filmen Jeepers Creepers 2. Var år sen jag såg den och den har alltid gett mig ett litet obehag när jag sett den, så vi får väl se vad jag tycker om den nu, tur jag har Luna och Vilda som sällskap!


Likes

Comments

Kör lite råare filmer nu ikväll. Myser ner mig i sängen och tittar på båda The Hills Have Eyes, både den första och andra får det bli. Sen vad jag hittar på att titta på sen, det är en annan femma.
Likes

Comments

Jag är inte alls ett big fan av Eric Bana, har sett en film tidigare som han är med i och det är The Hulk, tyckte den var så där, har dock bara sett den en gång, så kan väl inte säga så mycket. Men men, hörde talas om den här filmen Deliver us from evil för ett litet tag sen, var inte alls sugen på att se den på grund av att Bana har huvudrollen. Men på olika filmsidor har den ploppats upp och sagts att den är bra. Så idag så tog jag och startade den. Och jag ska inte alls klaga på Banas skådespeleri, den här filmen har fått mig att ändra uppfattning helt om honom, men det kan ju vara så att det är kanske bara i den här filmen han agerar bra. Att det är rätt manus som fått mig fängslad, you never know.

Men sen så är jag en person som älskar filmer som handlar om demoner, onda andar och besattheter. Det kan ju bero på att jag innerst inne tror på de ockulta. Så om ni vill se en film som handlar om just djävulen och demoner och inte är filmat som "found footage", är detta en film för er!


Likes

Comments

Luna har upptäckt att det blir varmt och skönt vid min dator, så nu dem senaste dagarna vet jag vart jag hittar henne när jag har datorn igång. Och vem tackar nej till lite extra värme så här mitt i kalla vintern, inte Luna i alla fall.


Likes

Comments

Hittade denna serie! Minns att jag älskade den när jag var mindre, satt bänkad framför Barnkanalen varje vardag och följde det slaviskt. Så ska faktiskt ta och titta på det och se om det är lika bra nu, som jag minns det när jag var liten. 

Jag hoppas lite på att det är lika bra, för jag minns att jag tyckte det var spännande, men dem är ju bara barn och ungdomar allihopa, eftersom alla vuxna hade dött i en virusepidemi. Men nu ska jag inte skriva en massa utan ta och kolla på det första avsnittet! 


Likes

Comments

Klockan tickar på opcch jag är fortfarande vaken, jag skyller på två saker, och en av dem är Timmy, ​kan inte fatta att vi kan ha så mycket att prata om. Men det är inte vanligt att han är här i bara en halvtimme, det blir vanligtvis ett ex antal timmar. Men det är alltid skönt att få prata av sig med någon. 

Sen så den andra saken som gör att jag fortfarande är vaken är ett spel jag hittat på Facebook, BIG Shopkeeper. ​Har spelat det nästintill hela kvällen, men i morgon har jag väl inget intresse av det, man får hoppas lite på det i alla fall. Men nu ska jag spela upp min energi, har inte allt för mycket kvar av den, sen så ska även jag krypa ner i sängen och sova lite grann. 


Likes

Comments