Volymfransar

Vardagslivet

Herregud redan torsdag, en dag som gått extremt snabbt. Har betat av 4 intervjuer till plus ett möte i morse, var pp kontoret runt halv elva tiden. Så då går ju dagarna väldigt snabbt haha. Tog en kort lunch och gick kl 16 idag, hade tid för att fixa fransarna kl 17, var längesedan jag hade fransar så var sugen på att testa igen och denna gången blev det volymfransar. Är supernöjd! Väldigt ovant men blev riktigt bra. Gick väldigt fort också var klar lite efter 18 så tog bussen hem ich Carl var igång med att montera nya bordet, i helgen kommer det verkligen hända grejer i lägenheten. Längtar tills vi kan pynta med alla små saker man vill få upp.

Ingen direkt händelserik dag men tiden springer ju iväg så man hinner inte så mycket efter jobbet tyvärr haha. Blir tidigt i säng då jah skall på frukostevent i morgon bitti med first hotel, julfrukost tackar man inte nej till.

Tog en längd som var samma som min egen då jag tycker det är snyggast, men såklart mycket ner böj så man inte ser sådär superduper trött ut hela tiden haha.


take care / caroline

More @ instagram

Gillar

Kommentarer