Veckans planer

Måndag/ Jobb 07.30-17:00, blev väldigt mycket admin denna dagen. Men skönt att få saker gjort. Åkte in en sväng till stan för några ärenden, därefter till Netonnet för att köpa ny dammsugare då min gett upp efter alla år vi haft ihop haha.

Tisdag/ jobb 07:45-17:30 därefter blir det eventuellt en tur på stan, får se lite vad klockan blir dock. Annars inga större planer.

Onsdag/ Morgonträning 06:30 CX med Emma, heja oss verkligen haha! Läkarbesök och sen jobb fram till 17, jag har 3 möten i Borås så kommer hänga där större delen av dagen så antar att tiden kommer springa iväg denna dagen. Kvällen bjuder egentligen inte på nåt annat än soffan faktiskt.

Torsdag/ Jobb fram till 14:30 ish, har två möten så även här kommer nog timmarna rulla på. Sen åker vi till Tranås med jobbet för utbildningar samt GALA, ska bli roligt att träffa alla på företaget.

Fredag/ Tranås med jobbet, vet inte riktigt vad som väntar på dagen men kvällen bjuder på GALA.

Lördag/ Jobb fram till lunch och sen hem till Göteborg igen, slira om till lite andra kläder och bege mig till paret Eriksson för häng med massa favoriter! Som jag längtar efter denna dagen. Så längesen vi sågs.

Söndag/ Netflix and chill deluxe! Ladda för ny vecka, kort vecka för mig eftersom jag drar till sääääälen.


take care / caroline

More @ instagram

Gillar