Varför bytte jag jobb egentligen?

Karriär

Tänkte svara på en av era kommentarer i ett inlägg, händer inte ofta men har fått några liknande kommentarer så tänkte att jag kör ett inlägg.

"Hur trivs du på nya jobbet? är det stor skillnad från ditt förra och varför bytte du jobb, du hade väl en jättebra tjänst innan?:) kram!"

Svar:

Drar en snabb "historik" va jag gjorde innan, för er som är nya här inne. Jag jobbade på en e-handel innan, där jag började som säljare och jobbade som det knappt 2 månader. Därefter började jag på marknadsavdelningen tillsammans med min bästa vän, vi startade upp företagets marknadsföring tillsammans och efter några månader så blev jag marknadschef där. Jag trivdes väldigt väldigt bra på detta företaget till en början, jag hade mitt bästa jobb år i stort sätt tillsammans med Janin och Armando, jag älskade att gå till jobbet och framförallt kändes det inte ens som att jag var på jobbet för jag älskade att jobba ihop med dem två och framförallt älskade jag det vi gjorde och skapade tillsammans.

Men, allt varar ju inte för evigt som man brukar säga haha. Det blev mycket omstruktureringar, konstiga beslut och ett ohållbart arbetssätt på senare tid och jag valde kort och gott att lämna för att jag inte orkade jobba under dem omständigheterna som var och jag kände inte heller att jag utmanades längre heller, jag kände mig klar helt enkelt. (Idag kan jag inte svara på hur det är där men detta är MIN upplevelse och vad jag upplevt/känt där, kan vara mycket bättre där idag)

Så därför valde jag att gå vidare och jag har aldrig vart så nöjd över ett beslut i hela mitt liv. Låter ju hemskt men alla når någon gång en punkt där man får nog :) Jag hade en superbra tjänst absolut, och är superglad över den tid jag hade där, har lärt mig extremt mycket. Men för mig är en titel inte viktigare än välmående.

Jag jobbar idag på framtiden som AM/kundansvarig och trivs superbra,som sagt jättenöjd över mitt beslut att ta detta jobbet. Det är jättestor skillnad från det jag gjorde innan, men väldigt mycket roligare. Jag är tillbaka i en säljroll som jag är van i att vara, jag är tillbaka i att jag vill gå till jobbet, jag har kollegor som även är mina vänner och jag är i en roll och en vardag som verkligen alltid ger mig en käftsmäll till utmaning varje dag haha. Visst att jag har ett jobb som är 100 gånger stressigare men jag ångrar inte att jag bytte och hoppas på att få in en bra rutin i min nya roll :)take care / caroline

More @ instagram

Gillar

Kommentarer

Idawaistedt
Idawaistedt,
carolinemattsson
carolinemattsson,
Melanc
Melanc,
kul att du valde rätt väg. jag känner själv att jag e osäker på om jsg vill jobba där jag jobbsr pga situationen
nouw.com/melanc
carolinemattsson
carolinemattsson,
ja känns så skönt:)! ja de gäller stt väga för å nackdelar , hoppas du kommer fram rill ett bra beslut snart ❤️
nouw.com/carolinemattsson
Skönt att du är nöjd med ditt val 😊
evahle.se
carolinemattsson
carolinemattsson,
ja känns så skönt 😊 man måste verkligen se till o trivas på jobbet 😊
nouw.com/carolinemattsson
burch
burch,
Så fin!! kram xx
nouw.com/burch
carolinemattsson
carolinemattsson,
Jagochminahjärtan