Hej igen,

Jeg har tænkt på i nogle uger at jeg ville skrive et nyt indlæg, men jeg har haft svært ved at finde på hvad der har skulle stå.
Den sidste uge har jeg ligget syg med influenza, så jeg har ikke lavet noget som helst.
Jeg laver en masse ting i min hverdag så jeg havde enlig ikke til til at blive syg.
Hele min familie har lige haft influenza, og efter som jeg ikke havde fået den troede jeg at jeg var sluppet udenom, men nej. Jeg har fået det bedre, men jeg er ikke frisk endnu så jeg tager lige en dag mere hjemme i morgen.

Jeg mangler idéer til hvad jeg skal skrive i mine blogindlægs så i må meget gerne skrive dem til mig:)
Så er der ikke andet tilbage at sige end i må have en god dag:)

Knus

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

​Hej igen..

Det er længe siden jeg har skrevet et indlæg fordi at jeg har haft så travlt med at skulle gå i skole og lave lektier. Det har været sådan en hård periode fordi jeg går i 9. klasse og snart skal have karterer, så jeg har haft rigtig mange lektier for så mine lærer har noget de kan bedømme mig ud fra.
Nu har jeg ikke lige så meget at lave mere, jeg har stadig 3 afleveringer, men det er ingenting af hvad jeg har haft.
De her dage skal jeg også have lavet de lektier jeg har for til mandag og tirsdag i næste uge fordi jeg skal på orkesterweekend, det er super hyggeligt, at være afsted. Så nu skal jeg bare have lavt mine lektier så jeg ikke skal bruge den fritid vi har på orkesterweekenden til at lave lektier, der skal jeg hygge mig med de andre. 

Jeg skal nok frem over skrive nogle flere indlæg, hvis der er noget i gost kunne tænke jer, at jeg skriver om må i bare sige til. For det kan nogle gange være svært at finde ud af hvad man skal skrive et indlæg om.

Ha' en god dag:)

Vi ses snart igen:)

Likes

Comments

Hej...

Den mest fantastiske dag jeg længe har haft var den dag jeg blev konfirmeret. Jeg blev konfirmeret den 27. maj 2017.
Dagen startede med at der kom en makeup-artist om morgen klokken 07:00, fordi min mor og bonusfar ikke synes jeg skulle lægge mærke til at der var en masse ting der skulle ordnes om morgnen. Jeg fik lagt makeup og sat hår, det tog halvanden time. Da makeup-artisten var gået kom min storesøster og hjalp mig med at få min kjole på. Jeg skulle være ved kirken 09:30, for konfirmanderne skulle være der 30 minutter før. Min mor kørte mig hen til kirken og så hentede hun resten af familien der hjemme bagefter så de ikke var der så meget før. Der var nogle som synes gudstejnesten var lang, men det synes jeg ikke, jeg tror det var fordi jeg havde været så spædt på dagen. Da vi var færdige i kirken skulle jeg køre i en gammel Bentley der hen til hvor festen skulle holdes. Bilen havde svært ved at starte, men den startede til sidst.

Da vi kom hen til hvor festen skulle holdes, var det super hyggeligt. Min mor kom hen til mig inden vi skulle spise for at sige, "det ville nok passe meget godt hvis du begynder at åbne gaver nu".  Jeg fik en hel masse gode gaver.
Da jeg havde åbnet cirka halvdelen af gaverne skulle vi spise hvor der var buffet. I buffeten var der en masse forskellige salater, der var noget kød og nogle små snacks. 
Da vi var færdig med at spise åbnede jeg resten af gaverne.
Til dessert havde min mor bagt kage og så var der også en masse is. 
Både min mor og min far holdte en rigtig sød tale for mig. Min mors tale var kort, men hun sagde nogle rigtig søde ting. Min fars tale var også sød, i den fik jeg et billede som min farfar har malet, det blev jeg rigtig glad for fordi han ikke kunne være med, det var der en god grund til og det er at han ikk' er her mere.

Gæsterne begyndte lige så stille at gå efter desserten, men der var nogle af gæsterne der først gik da vi skulle være ude af lokalet. Det var to af mine veninder og så nogle af min mors venner som jeg også kender rigtig godt, fordi vi ikke var så mange tilbage hentede vi nogle pizza og spiste til aftensmad.

Alt i alt var det den mest fantastiske dag:)

Likes

Comments

Hej og velkommen til min blog.

Det her vil blive min personlige blog, som primært vil komme til at handle om mig, mit liv og det jeg laver. Jeg vil komme til at poste så ofte som jeg kan.
Hvis i kommer til at have nogle spørgsmål kan i kontakte mig på mail caroline.handberg.kirk@gmail.com , i må selvfølglig også gerne kontakte mig hvis i har nogle ønsker til et blogindlæg.

Knus:)

Likes

Comments