fredagar är min favoritdag på hela veckan. Speciellt om man ska få vara ledig hela helgen. När jag kommer hem idag blir det en lång powernap och huvudvärkstabletter om jag ska överleva kvällen.

Ikväll ska jag umgås med mitt lilla gäng, det va ett tag sen så det blir mysigt 😍

I helgen har vi inte överdrivet mycket planer mer än att imorgon blir det lite förfest hos oss och sedan troligtvis en utgång på det. Så kul! Det var jätte länge sen jag va ute. Hoppas ni får en jätte fin fredagkväll så får vi se vad morgondagen bjuder på.

Puss pch kram på er! 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alla hjärtans dag är inte bara till för människor i par det är till för ALLA. Man kan fira det med sin familj, sin partner, bästavän. Eller så behöver man inte fira det överhuvudtaget. Jag är en person som gärna uppskattar mina nära flera gånger om året men jag gillar denna dagen eftersom det får än att tänka till och känna efter hur mycket mina nära betyder för mig.

Eftersom jag är i ett föhållande så valde vi såklart att fira den tillsammans. Hoppades på en mysig kväll med huvudpersonen i mitt liv, Martin. Älskar att skriva hans namn, så fint, så fin, han är. (åh vad töntig jag är...) haha lev med det.
När jag kom hem efter att hjälpt Matilda måla i deras hus dom renoverar så sätter jag mig i soffan. Så kommer han med 60cm höga röda rosor. En handskriven lapp med massa söta hjärtan han ritat och skrivit att han älskar mig. (mitt hjärta smälter) Lappen hade han tejpat på en chokladask (med maskeringstejp, han är målare) så fin. Bakom lappen gömde det sig ett presentkort på Cenino iallafall. Så fint!

Brukar fundera på hur jag kunde ha sån tur att få honom. Han är verkligen livets människa.

Nu ska jag kika lite youtube innan jag går och lägger mig.

Puss och kram på er.

Likes

Comments

Tänkte att ni skulle få se hur det ser ut.
Jag älskar denna gråa kulör. Den är så rogivande, vilket jag behöver. När vi flyttade in för 2 månader sedan var detta mitt absoluta favoritrum.
Men i helgen fixade vi vardagsrummet och nu har jag turen att ha två favoritrum.
Sa till Martin igår ''längtar tills alla våra rum är mina favoritrum'' haha. Dock log han bara och skakade på huvudet.
Om ni ser mer Sixten (den gula kissen) på bild är det för att han ALLTID ska vara där jag är och när han hör att jag tar fram kameran springer han fram och vill vara med. (attention whore much? yepp.) haha.
Förövrigt kom spegeln till vardagsrummet idag. Ser fram emot att den ska sättas upp senare i em. Nu ska jag dammsuga innan Martin kommer hem! :)

puss och kram på er.


Likes

Comments

Tänkte jag skulle köra en story om mig, mitt tankesätt och mitt liv.

Jag vet att jag inte är hundra procent frisk och jag kan leva med tanken att aldrig bli det. Min diagnos ångestsyndrom och depression. (som jag förövrigt inte ens kan stava till) fick jag år 2016. som var det absolut jobbigaste året i mitt liv. Jag gjorde många jobbiga beslut men som också har resulterat dit jag nått idag. Jag är friskare men framförallt är jag lycklig. Lycklig att jag klarade det. Lycklig att jag har världens finaste familj, underbara vänner och en fantastisk sambo. Jag är lycklig att jag idag VILL leva. Jag vill gå upp på morgonen även när det är jobbigt. Jag vill bli bättre och jag vill vara jag.

Jag är 23 snart 24 år och en del påstår att jag har ''missat'' år av mitt liv när jag har mått dåligt och det är väl så jag också såg det till en början. Idag kan jag känna att jag känner mig själv så mycket bättre än vad många andra gör. Jag kan mina gränser, mina brister och jag vet när jag har fel eller gör fel. Jag kan se mina svagheter men också mina styrkor.

Jag tycker människor som har eller har haft psykisk ohälsa ska sträcka på sig för att du fixade det och om inte annat så kommer du fixa det. Du kommer gå ur skiten med en styrka som så många andra inte har och heller aldrig får. Du kommer även att gå ur skiten som en så mycket bättre version av dig själv. Även om du inte kommer förstå det precis just då. Så kommer du kunna blicka tillbaka och ge dig själv en fet jävla highfive.

Jag har gett mig själv många highfive det senaste året och det kommer bli många fler.

Inredning och att måla tavlor har varit min terapi under min resa tillbaka, för mitt största problem var att jag inte kunde vara i stökiga utrymmen. Jag fick sån ångest av oreda, saker på fel plats och okända människor. Så jag löste mitt problem med att hålla mig inne framförallt. Städa i överdrift och inreda stilrent men mysigt.
Städning har jag lugnat mig med, okända människor har jag börjat träffa (Vad har man för val när man blir dödsförälskad i en person och självklart vill träffa hans nära och kära, haha synd carro) Men det har blivit många highfive på den cupen kan jag lova er.
Men inredningen då, den är mig fortfarande varm om hjärtat så tänkte att ni ska få se mycket av det här.

Så hoppas ni kommer gilla det.

Sammanfattning: (för er som är som jag, aldrig orkar läsa allt)

Bosatt i Växjö, förälskad i Martin, har två ögonstenar (Sixten&Livia), fantastisk familj och omringad av underbara vänner. Diagnos Depression/ångestsyndrom 2016 som jag fortfarande jobbar med. Men det märker inte många eftersom jag har en väldigt stark och glädjefylld fasad.
Jag har gått från att inte vilja leva, till att se livet blomstra men fortfarande finns det spår kvar och det är dom jag jobbar med just nu i mitt liv.

Så i ärlighetens namn: This is me, take it or leave it.
Haha, tack för att ni som orkade läsa läste. Pussar och kramar.

Likes

Comments