Hey

Her i sommerferien var jeg på Rhodos med min familie. Vi var afsted to dejlige uger. Jeg har aldrig været på Rhodos før, så det var en ny og spændende oplevelse. Vi boede i byen Kalithea på et Spies hotel der hed Sunwing Kalithea beach. Hotellet lå kort fra Rhodos by, og vi boede i en ferielejlighed med altan. Der var en masse pools, og stranden lå 30 meter fra poolen. Det var nemt og billigt, at fragte sig med taxi ind til byen, så det benyttede vi os af. Rhodos by er delt op i den gamle by del med små butikker, restauranter og cafeer der er omringet af en fire kilometer lang mur. Så er der den nye bydel som ligger langs havnen og har de nyere butikker og restauranter, så hvis du vil shoppe tøj og makeup, skal du tage der hen.

Igennem de to uger har jeg oplevet en masse virkelig spændende ting. Jeg har set acropolis i LIndos, som er det højeste punkt i byen. Der var en helt fantastisk udsigt, og så var vi så heldige at kunne spise lækker grillmad ved stranden med solnedgang bag efter. Vi så også sommerfugledalen, hvor der er vandvittigt mange sommerfugle samlet på et sted.

Der var arrangeret en hel dags tur til den lille græske ø Symi, og den tog vi på. Man sejlede med en færge derhen, og kom på en rundtur. Det var nok den varmeste dag på ferien, men der var så smukt. Alle huse var pastelfarvet, og lå plantet op ad bjerge.

En af de sidste dage var vi også på en tur, hvor vi smagte lokalt mad og vin. Først kom vi forbi et sted der blev solgt honning, soltørrede tomater osv. Vi besøgte en butik der solgte olivenolie, oliven, vin og andet græsk alkohol. Der fik vi en let frokost, hvor vi smagte nogle af deres ting. Bagefter tog vi til en vinkælder, hvor der blev smagt på vine.

Udover at være kulturelle, har vi ellers været ved poolen, spist is, fået sol, og haft hyggelige aftener i byen med lækker mad. Efter to uger skulle vi hjem, og tog til lufthavnen.

- Caroline

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey

Mit navn er Caroline og jeg er 15 år og går i 9. klasse. Jeg bor sammen med min mor, far og lille søster på Vestsjælland. Til hverdag går jeg i skole, er sammen med vennerne og dyrker sport. Jeg går til Rytme gymnastik på mit 10. år, og træner et mindre rytmehold ved siden af, på mit 3. år.

Jeg har lavet denne blog, da vi har om blogging i skolen. Jeg kommer til at lave nogle forskellige indlæg selvom det er skolerelateret. Jeg elsker musik, tøj og sport. Udover det elsker jeg at rejse og være sammen med familie og venner, hvilket i nok også kommer til at høre mere om.

Jeg håber i vil følge med.

- Caroline

Likes

Comments

Branding bliver anvendt hver dag på mange forskellige måder. Alle brander i en eller anden sammenhæng på sociale medier eller i den virkelige verden. Efterhånden kan du ikke gå på instagram eller Facebook uden at støde på branding. Mennesker som måske er blevet kendte, kan godt blive kontaktet af firmaer, der gerne vil have at de brander om deres produkt. Personen Får måske sponsoreret et produkt, eller får nogle penge for at tale om produktet, så er det reklame.

Igår gik jeg ind og tjekkede mit insta-feed, og jeg fandt meget hurtigt sponsorerede indlæg. Beauty- eller fashion piger, som får tilsendt tøj eller skønhedsprodukter. Jeg oplevede også at der kom annoncer op på mit feed selvom jeg ikke har bedt om det. Det er branding!

Jeg synes branding er en god måde for de forskellige firmaer, så de kan komme længere ud med deres produkter. Spørgsmålet er bare, hvem kan man stole på?

Når folk bliver sponsoreret skal de skrive at det er reklame. Mange tror at folk er betalt for, at snakke godt om et firmas produkt uanset hvad. Dem der bliver sponsoreret fortæller dog at de aldrig ville lyve om et produkt. Man kan aldrig vide om folk taler sandt, men man må regne med at de fleste kun vil give deres ærlige mening, til dem der følger med.

Dette var mit første indlæg, som vi skulle lave i skolen. Håber i kunne lide det.

- Caroline

Likes

Comments