Header

Från skog till hav :) All kärlek till familjen Kalmerström, love them big time!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Asså lever LIFE här i Skåneland. 20+ hela tiden vi varit här, omringad av ren natur, inget skolarbete som behovs göras, min älskade familj, god mat och härliga vänner. Asså åhh kan inte alla dagar vara som dessa? Måste dock erkänna att jag saknar mina vänner i Stockholm och allt som händer där (typical att skitmånga roliga grejer poppar upp så fort man åker iväg). Well well, c'est la vie

PS. JAG HAR FAKTISKT FÅTT EN LITEN SOLBRÄNNA (mirakel för en halvbritt)

Likes

Comments

Så då blev det äntligen dags för vår studentskiva!! Temat va 'Moulin Rouge/20-tal' vilket passade perfekt in i klubben vi hade hyrt, 'The Rose'. Såå kul med alla nomineringar, vänner, lärare haha och ja, allt. Var sååå lycklig den kvällen. (ett speciellt cred till alla som i stunder lagt in sina liv i att få ihop och organisera skivan, hade literally inte blivit något utan er <333)

Likes

Comments

På onsdagen fyllde fina Hanna 20 år (!!!) och vi alla gick på en bartender-kurs. Väldigt, VÄLDIGT svårt faktiskt. Har fått så mycket respekt för bartenders nu :)

På kvällen var det återträff för mamma och hennes universitets-squad med en trerätters middag och fashion show. Otroligt mysigt!

På torsdagen gick jag och Kristell på Thoren Buisness Schools skiva på Klubb blå med temat 'Superheroes vs. Villians'! Fun fun

I Fredags anordnade Kattis en 19-års drink som var hur rolig som helst. Hon hade fixat såå fint och har hur härliga vänner som helst :))

I lördags jobbade jag hela dan, och åkte senare till Hannah för att förbereda en överaskningsfest till Hanna! Vi blev ca 20 pers, och hon blev såååå förvånad! Åh vad härlig stämning det var! Sen mötte jag även upp både mamma och pappa på sista pendeln hem, då de varit på Eurovision-middag i stan! Väldigt lyckad kväll <3

Likes

Comments

Wow säger jag bara. Detta TED-talk hålls av Thordis som när hon var 16 år blev våldtagen av den personen hon litade på mest i världen, sin pojkvän. Den andra talaren är Tom, Thordis ex-pojkvän. Även hennes våldtäktsman. Helt sjuk berättelse de har att förmedla, och sättet de väljer att bemöta problemet på ör något jag aldrig sett tidigare. Definitivt värt 19 minuter av era liv!

Likes

Comments

Mycket alkohol, pizza och ännu mer drinkar hos Hannah, powernaps, häng på Snaps, Lionbar och Estelle + möte med oväntade vänner. Så taggad på Studenten nu!

Likes

Comments