Nu när jag äntligen passerat 18 är det dax för bil & körkort!

Har pluggat hela sommaren för körkortet och snart är det dax för uppkörning.. äntligen! Längtar tills jag får ut och åka på vägarna själv, utan min nervösa mamma bredvid. Wihioo. När man bor såhär som jag gör utan bra bussförbindelser så hade det underlättat så mycket med en egen bil. Därför passar jag på att skriva detta inlägget med Holmlundsbil. Har kollat på några olika modeller och märken men det lutar mot en Toyota Yaris eller Aygo. Får se vart det landar i slutändan men jag gillar Toyota skarpt! Har kört en Toyota under hela perioden jag övningskört så har fått ett gott tyckte om märket. Drömmen hade varit att köpa en splitter ny bil, men kanske inte är det bästa valet för en som är ny i trafiken. Sen är jag inte alltid så smidig.. 😉 Har spånat lite och på holmlundsbil.com kan man bygga sin egna Toyota. Enkelt och smidigt för att få sin drömbil precis så som man vill ha den. Man kan välja allt ifrån modell på bil, exteriör, interiör och olika tillbehör och även se pris på allt och slutsumman av de hela. Super!

Drömmen som egen byggd första bil hade de varit en svart Toyota Prius. Med stilrena detaljer både invändigt och utvändigt.

Likes

CommentsSom ni märkt har jag lagt uppdateringen åt sidan under sommaren pga jobb och annat som jag prioriterat. Har hunnit fylla 18 sedan sist. Även tagit min första lagliga drink. 🍸 Har levt livet med vänner och bekanta. Nu drar plugget snart igång igen.. Lite ångest men skönt att få fasta rutiner igen.


Sommaren i sig har varit helt fantastik, utomlandsresa. Jobb med underbara kollegor och elever, hade en himla rolig avslutning för dom sista dagen. Hoppas dom ser fram emot nästa år, det gör nämligen jag. Bästa jobbet.

Ofta väldigt fint väder och mycket grillmat. Vad mer kan man begära?

Likes

Comments

Hej på er! Är precis hemkommen efter en shopping/badresa från Barcelona. Lite vemodigt att lämna men nu sätter jobb och annat kul igång. Har knäppt en hel del fina bilder under resans gång och här är några. Brände dock mig så har varit lite smärta under resans gång, men det hör väl till när man är blekis 😉 Sista dagen på ledigheten, imorgon börjar jag arbeta på simskolan. Har missat att berätta en rolig sak.. klarade min certifiering i naglar och är numera certifierad nagelteknolog!! Wihioo. 💙 Hoppas ni haft en bra midsommar och en bra start på sommaren!

Likes

Comments

Hej finisar! Hoppas ni haft en bra Valborg. Skolan har tagit all min fokus det sista då det är mycket som ska lämnas in och göras innan alla kurser avslutas. Under tiden jag varit borta har har jag varit i Stockholm. Kom ner mitt i terrorn vilket var obehagligt, mycket tungt beväpnade poliser som vaktade överallt. Har även kört Freyfaxi till en annan tjej som ska rida och ge han kärlek, då jag inte är hemma så mycket på Ön, där han bor. På tal om något helt annat, vilket väder vi fått! Helt underbart, satt ute och åt frukost idag. Man får passa på när solen tittar fram. Har precis städat rummet och ska strax gå till ICA för att köpa lite mat. Vi hörs! ☀🌾

Likes

Comments

Kontakta mig? carolinelindstromtjorn@gmail.com