Jag lovade mig själv för flera månader sedan att jag skulle försöka få igång den här bloggen och skriva ofta men jag har inte riktigt kunnat hålla det. Det är helt enkelt för svårt att hinna med det också i vardagen. Men nu ska jag ge det ett försök till. Eftersom jag inte ens vet hur den här sidan fungerar så har jag mycket att lära mig. Så min challenge blir att lära mig hur den här bloggen fungerar och helt enkelt blogga oftare. Jag ska helt enkelt göra en 30 dagar blogg challenge med mig själv och därför vara tvungen att blogga minst en gång per dag i 30 dagar. Detta inlägg kommer inte räknas utan det får bli nästa inlägg.


På dagens "att göra lista" står det.

1.) Skriva cv

2.) Skriva personligt brev.

3.) Söka tjänsten som jag är intresserad av samt om jag hittar andra intressanta tjänster.

4.) Gå till biblioteket och lämna tillbaka böcker samt låna nya böcker. Roligt för både mamma och barn.


Det var allt för denna gång. Eftersom jag nu har startat en challenge med mig själv kommer jag återkommer i eftermiddag/kväll och berättar om hur det har gått med min lista ovan.

Likes

Comments

Idag ska vi ha kalas här hemma för M som fyllde 5 år i tisdags. Han är så förväntansfull. Och imorgon ska han på kalas hemma hos en kompis på förskolan. Mycket kalas för hans del den här helgen. På återläsande 😙

I bilden ser ni M's ballonger och L's ballonger. Hennes flyger fortfarande även om det är mer än en månad sedan som hon fick dom.

Likes

Comments

Ja precis som det står i beskrivningen är jag ny på bloggen. Jag har tidigare provat på att ha blogg men aldrig fastnat för det. Det kommer jag med all sannolikhet inte göra den här gången heller. Blogga är inte riktigt min grej. Men ibland kan de vara skönt att få skriva av sig sina tankar eller dela med sig lite mer vad som händer i ens vardag. Så jag ska ge det här ett försök. Mitt mål är verkligen inte att få så många följare som möjligt eller att kunna tjäna pengar på min blogg. Utan den är mest till för min egen skull. Sen är det ni som väljer om och när ni vill läsa.

Eftersom jag är ny förstår jag inte hur det här med designen går till. Jag försökte också att lägga upp en profilbild men det verkar som att det inte vill fungera. Jag lyckades iaf att skriva en liten text om mig själv. 1-0 till mig när det gäller den biten 😉. Med det vill jag alltså säga att ni får ha tålamod. Jag ska, i den mån av tid har, försöka sätta mig in i hur den här bloggen fungerar. På återläsande 😙

Likes

Comments