Header

Blivit lite utebliven bloggning på senaste tiden. Haft fullt upp och inte tyckt att det var så roligt längre. Har istället börjat filma mer så ska sätta ihop en video med klipp från de senaste helgerna. Så länge får ni njuta av bilderna nedan från de senaste veckorna. Snön kom även hit till Paris, har blivit mer kulturell och gått på flera museum, klubbat, gått runt i paris och käkat lite som vanligt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lite blandade bilder från senaste veckan. Vi har spelat in små videos i olika kvarter med franska grupperna, fikat på ett unikt litet hus i 19onde arondismanget, gått rundvandring i olika passager i Paris, ätit en gudomlig fajita middag hos Lydia och druckit goda drinkar på en jättemysig uteservering. Har även spelat in lite klipp denna helg så det blir förhoppningsvis en video om det inom kort!

Likes

Comments

I fredags var det välkomstmiddag för alla från Lund på Mederic. Vi skulle bli bjudna på en buffé med massa blandad mat så därför var jag och några andra där innan för att hjälpa till att fixa maten och duka. När alla sedan hade anlänt så blev vi indelade i grupper på hur vi skulle sitta och hade en mysig middag innan det blev lite lekar och sedan tårttävling till efterrätt. Nedan ser ni mitt lags tårta, vi gjorde triumfbågen och dekorerade i Frankrikes färger och med svenska flaggor.

Gillar som sagt mat om inte någon fattat det redan. Hehe helgaktiviteterna här kretsar oftast kring någon måltid då det oftast är för kallt för att vara ute och man alltid kan äta något vart man än är. Dessutom vill inte alla vara med på bilder så då kan man alltid fota maten.

Därför får ni här nedan lite mer bilder på helgens mat. I lördags var vi i Quartier Chinois och kollade lite i asiatiska matbutiker och åt lunch på en kinesisk restaurang men som hade typ alla asiatiska rätter. Har även hunnit med en fika med Markus och lite kaffe i Quartier Latin innan vi idag åt Moules Frites på en gömd liten pärla i Chatelet. Väldigt gott och väldigt mysigt. Efter lunchen gick vi sedan och kollade lite butiker, satt på ytterligare en uteservering för lite eftermiddags kaffe och drog sedan hem.


En mysigt helg helt enkelt! Nu chillar jag hemma och preppar inför morgondagen då vårtermins schemat börjar. Med andra ord får jag nu en timmes mindre sömn inför skolveckorna, jippi! Får därför njuta av sista helgtimmarna innan veckan börjar.

À bientôt!

Likes

Comments

Har haft en så bra helg!! Verkligen en perfekt första helg i Paris 2018. I fredags köpte jag + några andra gymkort på ett gym i La Defense där vi köttade en timme. Åkte sedan hem, duschade och packade ihop mina grejer för att sedan möta upp Andrea och åka till Louise.

Där hade vi fördrink och fixade oss innan vi drog vidare och åt pizza. Vi fick dock fel pizzor och de pizzorna vi fick var väldigt annorlunda men vi pallade inte vänta på nya. Jag, Andrea, Louise, Lydia och Vendela drog sedan vidare till stan och VIP room där vi dansade tills blåsorna var olidliga.

I lördags var det pluggdags och denna gång på starbucks i Opera vilket var väldigt vackert och såg mer ut som Versailles med de fina taken och inredningen än ett vanligt starbucks. På kvällen firade vi sedan Isabelle hos henne eftersom att hon fyller år imorgon och hade det så mysigt!

Igår var det väldigt fint väder och när gymplanerna blev inställda för att ALLT är stängt på söndagar så drog jag, Lydia och Andrea ut på en lång promenad i den fina vårsolen i Bois de Boulogne. Nyttigt med massa frisk luft och roligt att kunna prata och njuta av fina Paris samtidigt.

Likes

Comments