Tidig morgon!

Kan säga som så att när klockan blir åtta ikväll så kommer jag vara död haha! För att hinna med min dag så stod klockan på 06.20, en söndag morgon liksom..

Började med stallet. Hoppning idag. Superfin häst. Dock stör jag mig fortfarande på att han, endast vid krysshoppning drar sig till vänster precis vid avstamp över hindret men inte alls när man lägger upp.. Kanske är det jag som är överanalytisk? Han är mjuk och fin i övrig ridning och inte motvillig någonstans, fin i kroppen (inga tecken på något rörelserelaterat) och inga ömheter vid stretching, palpering eller dylikt - Hmm.. Dalahoppet på torsdag, se över hur han hoppar då annars ta ut ET och se om det är något annat som behöver åtgärdas eller om Ture helt enkelt har fått någonting för sig för som sagt när hindren kommer upp så hoppade han klockrent, RAKT, jämt och fint, gav mig en riktigt bra känsla! Håller tummarna på det :) Fick sig ändå för säkerhetsskull en rejäl omgång med stretching och linement. Imorgon rids han ut på hårt underlag och sen får han stå med spiktäcke för att hjälpa kroppen. Kanske slänger på ett par arnikalindor över natten också för att hjälpa benen lite på traven också.

Måndag: Uteritt på hårt underlag
Tisdag: VILAR
Onsdag: Lösgörande/rakriktande/tempoväxlingar/övergångar
Torsdag: Tävling, Dalahoppet
Fredag: Längre uteritt med inslag av kondition
Lördag: Uteritt på hårt underlag
Söndag: VILAR

Kom i alla fall hem i god tid, hemma strax efter elva (wow för att vara mig när jag åker iväg med transport). Svidade om från stallkläder till finkläder och iväg för att ordna inför Agnes babyshower som blev riktigt lyckad verkligen.

Sen hem och kolla till karln som renoverar för fullt nere i källaren, så duktig! Sänkt ner taket under gårdagen och satt i spotlights idag och nu bilat upp för nya dörren! Jag har en händig man jag! Jag själv rullar på med min j*vla uppsats i någon timme innan sängen kallar. Ändå bra söndag :)

Gillar

Kommentarer

elinaolssons
elinaolssons,
Jättefin häst!! <3
nouw.com/elinaolssons
carolinelarsson
carolinelarsson,
Tack så mkt! 😃
nouw.com/carolinelarsson
IP: 82.99.3.229