4 Månadersbilder och storm

Storm är bara förnamnet. Vaknade av att det blåste ute och vaknade med huvuddunk tråkigt nog så fick avböja träffen med Agnes idag och flytta den tills nästa vecka istället. Promenaden fick också vänta men just nu känns det som att jag kommer blåsa bort om jag ska ut med vagnen.. Kommer liksom i vindbyar så håret far åt alla håll. Bara hoppas Tureman har hållit sig på marken under natten och dagen hittills haha! Ska strax upp till honom och göra klart och stämma av läget och sen ta mig till stall nr 2 och rida Zolo om det som sagt inte är för mycket blåst. Promenaden blir nog efter stallfixet tror jag nog och ska försöka få in lite styrka då också. Det här med träningen = bortblåst. Känns som att kroppen förfaller haha. Jag som är så van att både träna på gymmet typ 5 dagar i veckan och rida på de tar typ mina promenader och inget mer, nästan lite deprimerande, uhu!

Slänger in mina "obligatoriska" månadsbilder istället och lyfter inlägget till det positiva istället, såhär två dagar senare haha bättre sent än aldrig. Nu hela 4 månader gammal, och hör och häpna tand NR 2 är på G nu också bara någon dag bort från att spricka upp, alltså my god två tänder redan liksom?! Mitt lilla hjärtegryn vart tog lilleputt vägen? Du blir så stor, bara titta på honom <3

Inte lika lycklig där när jag skulle försöka fota tänderna haha men där är dem! Den vänstra på bilden (hans högra) är redan upp genom tandköttet och är märkbar mot fingret och den andra är när som helst ikapp.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229