Siden både jeg og Marthe ikke hadde noen fra det motsatte kjønn å dele valentines med, valgte vi å dele den med hverandre under en fin middag på O'learys her i Sarpsborg. Vi spiste en helt ok burger, og drakk litt drinker ved siden av. Fem minutter før kjøkkenet stengte bestemte vi oss for å dele en sjokolade kake, og da hadde allerede formen begynt å ta seg til bedre høyder. Så det er godt det ikke var en lørdag denne dagen, for da kunne det blitt brukt mer penger enn nødvendig. Men uansett, så koste jeg meg veldig i Marthe sitt selskap.

Nå skal jeg snart sette i gang og ordne meg, også vet jeg ikke helt hva jeg skal resten av dagen. Jeg vet ihvertfall at jeg skal dra å trene senere ikveld, noe som skal bli utrolig digg.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Igår ble det ikke noe nytt innlegg, da det skjedde så mye annet. Jeg var ute med en kompis en liten stund, også dro jeg hjem også ble jeg sittende lenge under middags bordet også fikk jeg brått besøk igjen. Og da ble det til at bloggen ble lagt litt på hylla. Ellers gjorde jeg ingenting spesielt igår, jeg lå bare å slappet av og så på filmen resten av kvelden frem til besøket mitt dro igjen.

Idag har jeg ingen giga planer for dagen, jeg tror bare jeg skal ut og spise med en venninne idag siden vi begge er single på alle hjerters dagen. Så det tror jeg blir koselig faktisk, men etter det har jeg ingen spesifikke planer. Så jeg tror bare dagen kommer til å gå til, spising og slappe av. Ille deilig vettu!!

Nå skal jeg se ferdig "En Natt" som går på NrkTV også skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar for dagen. Håper dere får en strålende valentines dag, og hvis dere har kjæreste at dere tar vare på hverandre <3

Likes

Comments

Han er livredd for å åpne seg, så når han først gjør det – så verdsett det. Selv om det kan være veldig irriterende om du skal få det på en tekstmelding mens du er ute med venner, så ikke bli irritert for nå har han virkelig klart å åpne seg for deg, og det er det vanskeligste han vet om.

Han er typisk introvert. Noen ganger svarer han ikke på timesvis og noen ganger kan han forsvinne i en hel uke. Du må ikke finne på å ta dette personlig. Han trenger tid for seg selv, og kommer til å fortelle deg hvor mye du betyr for han, og hvor mye han savner deg mens han har vært borte. Dette er noe du burde sette høyest pris på, fordi følelser er ikke noe han higer etter å dele med noen.

Han liker ikke å virke sjalu, men det som er hans – det er hans. Og gud han kan bli så sjalu. De knallblå øynene hans vil bli rød. Dette er noe han misliker ved seg selv, og han mener han ikke er slik. Men husk at han elsker deg, og fortell han at det er kun han som er i din verden også. Dette roer han ned.

På dette emnet; han trenger å bli konstant lagt merke til. Oppmerksomhet er utrolig viktig. Hvertfall om kvelden før dere skal sove, hvis du ikke forteller han at du elsker han, puser på han og gir han det han fortjener – så forlat han. For dette trenger han.

Det vil være kvelder hvor han går ut og drikker litt for mye. Han ringer deg for at du skal få han hjem. Når du gjør det, vil han ikke prøve å holde deg våken til langt på natt. Alt han vil er hjem til sengen sin, sove og ta alt i morgen. Du må på dette punktet ikke finne på å bli irritert fordi han har drukket en øl for mye, da går forholdet baklengs og ikke fremover. Før han sovner vil han takke deg for at du har kledd av han og fått han trygt hjem i seng, og si at han elsker deg.

Han er den mest selvstendige gutten jeg vet om, men han er så usikker på seg selv og det knuser hjertet mitt hver eneste dag. Så når han starter en krangel, eller du starter en krangel med: du elsker meg ikke! Ikke bli sint. Minn han bare på at du gjør det, og fortell han hvorfor. Så ordner det seg.

Søsteren hans kommer fremfor alle. Alltid.

Lag mat til han, og husk hvordan han liker omeletten sin. Han vil legge merke til dette.

Når han får ett angstanfall, vil han ligge å riste, slite med pusten og ikke nevne ett eneste ord. Hold kun godt rundt han, fortell han at det ordner seg og minn han på at du er her for han. Be han gjerne om å legge seg på brystet ditt, hjerteslagene dine vil roe han ned.

Hvis du ikke kan behandle han som den kongen han er, la noen andre gjøre det. Den gutten fortjener hele kongeriket og litt ekstra.

Å miste han er en smerte du aldri vil komme over. Din verden kommer til å knuse og brikkene vil aldri passe slik de en gang gjorde. Ikke la han gå fra deg, vær så snill. Jeg gjorde den feilen. Og jeg ville aldri gjort det igjen.

Han vil elske deg med alt han har. Vennligst gi han det samme.

Jeg ber deg om å ikke såre han. Han er gull.

Gi han ALT, og han vil gjøre det samme. Du vil aldri trengeå be universet om noe igjen.

Hilsen ett navn du vil høre i forbifarten, forhåpentligvis.

I failed, I hope you won't!

Likes

Comments

Alt av plagg er fra Bikbok!

I dag har jeg egentlig ikke gjort stort, slik som søndager egentlig skal bli brukt til. Jeg har vært en liten tur i skjeberghallen med en venninne og sett litt innebandy, også har jeg egentlig bare ligget hjemme og slappet av etter mange timer på jobb i natt. Noe som har vært veldig deilig frem til nå, for nå skal jeg snart hoppe i bilen og komme meg til Fredrikstad fordi jeg skal på kino💛 Jeg har selvfølgelig klart å sperre mitt eget kort, noe som gjorde at jeg måtte møte på kinoen 40 minutter før, fordi jeg ikke fikk bestilt via nettet. Men det går bra, jeg kan heller dra å kjøpe meg en liten milkshake ellernoe mens jeg venter på personen jeg skal på kino med. Ellers starter en ny uke i morgen, noe som også skal bli veldig godt - komme tilbake til trening og litt annen rytme når det kommer til søvn enn det jeg har i helgene fordi jeg jobber hele natten, hehe. Jeg oppdaterer dere etter kinoen om hvordan filmen var, også kommer det ett oppsummeringsinnlegg av denne uken ikveld/morgen tidlig også. Så er dere klar over det også, slik at dere har noe å glede dere til!!

Vi snakkes ikveld!!

Likes

Comments

Jeg var hjemme ganske sent i natt fordi jeg var på jobb til langt ut på natt, så det ble en lang søvn på meg idag og jeg har nesten nettopp stått opp, fikset meg også kledd av meg igjen fordi det ble for jævlig å ha på olabukse når jeg vet jeg ikke skal noe før lenge. I dag skal jeg så og si det samme som igår, jeg får besøk en liten tur bare - også skal jeg vaske noen klær også blir det å komme seg på jobb senere ikveld, noe jeg faktisk har en blandet følelse om fordi jeg er så sliten og skulle egentlig bare ønske at jeg kunne bli i senga mi hele dagen. Men det skal bli godt og komme på jobb - hvis du skulle ønske å ta deg en tur på byen og du er mellom 18-25 år gammel, så skal Eric Wendell komme til Tiger Tiger Fredrikstad idag. Hint hint!

Skal se om jeg får kommet innom med ett innlegg senere ikveld også, men inntil det så snakkes vi i morgen.<3

Likes

Comments

Jeg planla egentlig å stå opp tidlig i dag, komme meg avgårde på en liten treningsøkt - men senga var alt for god, så når klokka ringte snudde jeg meg bare og sov videre. Jeg var oppe av senga rundt halv ti, og kom meg i dusjen. Jeg skulle egentlig få ett lite besøk i formiddag, men det ble ikke noe av allikevel så da ble det å kose seg med serier i senga før jeg må ordne meg. Idag bærer det avgårde på en innebandy kamp, også videre på jobb etter det. Noe som skal bli utrolig deilig, i dag tror jeg det skal være ett lukket arrangement på jobben for en skole i Fredrikstad om jeg ikke husker helt feil. Så vi satser på at det blir stemning idag.

Nå skal jeg fortsette å se på serien min, også skal jeg få ordnet meg etter som tiden går! Vi snakkes i morgen. <3

Likes

Comments

Ny uke, nye muligheter? Tenkte jeg skulle prøve blogging på nytt denne uka, og se om jeg fortsatt trives med det slik jeg gjorde før, så jeg tenkte jeg skulle komme inn hit for å si at jeg lever og har det veldig bra om dagen. Jeg er med gode venner, fin familie og har det generelt veldig bra. Nå skal jeg hoppe i dusjen, før jeg skal ordne meg litt og ta en tur til Sarah litt senere idag. Noe som jeg ser frem til!

Hva har dere gjort de siste månedene? :-)

Likes

Comments

Nå har jeg sklidd tilbake på denne plattformen, IGJEN. Men jeg trives bedre her, og føler at jeg presterer bedre på denne platformen. Så nå skal jeg holde meg her en periode. For dere som ikke fulgte meg over på blogg.no, så har det ikke skjedd så mye annet enn at hverdagen går som vanlig med Thomas osv! Nå skal jeg vente på Thomas, også skal jeg og han evt kanskje finne på noe før jeg drar på jobb ikveld!!

Likes

Comments

Jeg har valgt å flytte bloggen min over til, www.carolinejosefinee.blogg.no - jeg håper dere fortsatt vil følge meg der!!

Likes

Comments

Person

Ukens person må nok være min bestevenninne og kusine Emilie. Hun er alltid der for meg uansett når på døgnet, og stiller alltid opp for en telefon samtale. Jeg vet alltid hvor jeg har hun, og det er jeg så utrolig takknemlig for. Virkelig. Hun er min helt, og mitt forbilde - og jeg ser så opp til hvor utrolig sterk og jordnær hun er. Jeg er utrolig takknemlig for at hun er min bestevenninne og min kusine.

Nedtur

Må nok være de små kranglene jeg har hatt med kjæresten min den siste tiden, dessverre. Alle kan ikke leve på en rosa sky til enhver tid, selvom jeg virkelig skulle ønske vi kunne det. Men vi kom oss godt ut av det til slutt, men det har allikevel vært en sur nedtur denne uken.

Opptur

Det har ikke vært så mye oppturer egentlig, for det var en uke hvor det ikke skjedde så mye. Men kanskje at jeg begynner å bli frisk, og ikke lenger er så forskjøla og syk som det jeg var denne uka. Veldig deilig og bli kvitt sykdommen.

3 Favoritt sanger
Serie

Bilderesultat for vendela + petter
Må faktisk være Vendela + Petter, haha - men jeg syntes de er så søte og så ny forelsket at jeg blir så glad av å se det programmet.

Likes

Comments