Hälsosamt och ohälsosamt.

Godmorgon!

Hoppas du sovit gott?

Shit de va riktigt burrigt & kallt ute. Gick till gymmet tidigt imorse, drog faktiskt på mig min nya långa vinterjacka och de gjorde jag helt rätt i.

Och på tal om gymmet, guu så skönt de va med ett riktigt bra pass igen - sist jag va på gymmet va nångång i somras när jag körde fysträning tillsammans med Oskar. Haha.

Men nu sitter jag här, helt mör i ben och rumpa - får se hur jag klarar av att stå denna dag.

Till nått intressant & viktigt som jag vill dela..

Jag och Oskar dricker ju ALLTID smoothie på morgonen, alltid! Många frågar vad vi har i - och det tänke jag tala om. Vi gör smoothie på frysta bär (valfri bärsmak) soyamjölk och ägg. That's it! blir supergoda!!! Och är nyttiga. Så de är verkligen ett bra tips för mig som vill få i dig nått snabbt, gott och bra på morgonen.

Men här på bilden är nått annat, kan ni gissa vad?

Det är frysta bär, naturell kvarg, lite honung och toppat med granola. JISSES sååå gott! Detta är också nyttigt och bra.

Men vill man vara extra nyttig så ska man ta bort honungen och granolan.

Vilket jag gjorde för nått år sedan. Jag åt kvarg och bär till frukost och mellanmål. varje dag, vecka ut och vecka in. och till lunch, ja då åt jag inte mycket. Jag tappade massa vikt, vilket INTE va så HÄLSOSAMT då!!! Jag hade inte direkt mycket att ta av och detta gjorde att jag miste väldigt mycket av mina former och hela mig själv, jag tänkte inte på de själv i början - då jag under denna period i livet mådde ganska dåligt.... det var en kombination av ständig oro och dålig kost. Jag vill aldrig mer uppleva denna period... jag är så glad att jag tog mig ur det och räddade mig själv. och väldigt tacksam över de som stod mig nära och sa ifrån innan det var för sent.

Det jag vill säga med detta inlägg och dessa ord, är att kvarg och bär är en jätte bra frukost om du känner att du vill tappa nått kilo, de där lilla extra som gör att kläderna sitter lite tight eller att du känner dig lite obekväm.

Kvarg och bär är en toppen frukost, likaså som mellanmål. Men låt de ALDRIG gå så långt så du tror att du kan klara dig på bara detta (som jag trodde) För de går inte!! 😂

Stor Kram till dig där ute! Ta hand om dig själv, du har bara ett liv och en kropp! Älska dig själv, för du är BRA!!!

Xoxo C

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229