HAIR GOALS

Söndag,

Sköna Söndag. Har verkligen startat denna dag helt perfekt.

Just nu sitter jag och jobbar. Veckans jobb åt ett företag är klart - check. Ska klippa ihop moodboard till ett samarbete som jag måste få klart idag. Tips på bra program för att klippa ihop Moodboards?

Själva helgen i sig har varit superbra faktiskt, och jag har kunnat lagt bort en heldel jobb för att bara njuta, umgåtts och tagit hand om mig själv. Ätit gottis, druckit lite vin och bara myst. Men det bästa av allt - frisörbesöket igår. Satt i stolen nästan 4 timmar.

Och min frisör Andrea (hennes Instagram hittar ni HÄR) hon gjorde ren magi med mitt hår.

Jag hade själv plockat ur de gamla löshåret från hairtalk tidigare i veckan, då vi beställt nytt som skulle i. Andrea började med att färga och slinga mitt egna hår, så de skulle flyta ihop bra med det nya håret. Håret är från HAIRTALK (såklart) finns inget bättre och skonsammare löshår. Hon satt i 40 cm i tre olika nyanser. och jag fullkomligt ÄLSKAR det! Kombon blev magisk och håret känns såå fräscht! Jag har alltid blivit nöjd, men denna gången blev jag extremt nöjd! Håret känns som en underbar bakelse, man vill typ bara äta upp det 😍

Så om ni ska få ett fint hår så rekommenderar jag verkligen HAIRTALK och såklart min frisör Andrea för er som bor i Dalaområdet, hon håller till i Leksand.

FÖRE👇

EFTER👇

Såklart blev det lite kaffe och mys under tiden. Älskar verkligen att vara hos min frisör, alltid lika mys.

inlägget är i samarbete med Hairtalk och Byandreavandeetjen #hairtalk #hairtalkextensions #hair #hairgoals #hairinspo

Gillar

Kommentarer

Julia Blomgren,
alltså drömmen!!!!!<3
nouw.com/juliablomgren