Svangerskapsuke

Tenk nå er jeg allerede i Svangerskapsuke 26 og er med andre ord 25+2 uker på vei! Tenk at i begynnelsen så følte jeg tiden gikk så ekstremt tregt og gruet meg til å gå gravid i 9 måneder, men nå er jeg jo godt over halvveis og lurer bare på hvor tiden blir av! Men samtidig så vil jeg få min kjære lille i armene nå snart, selv om det er best for både meg og henne at hun holder seg lenger.


Termin:
28 August 2017
På vei: 25+2 (62,8%)
Trimester: 2!
Igjen til termin: 105 dager,
Neste kontroll: 29. mai, foruten om glukose belastning som jeg skal ha i morgen!

Kjønn: Ei lita prinsesse.
Navn: Hemmelig inntil videre! Har en liten plan om hvordan jeg skal komme ut med navn på jenta mi.
Liv fra babyen: Hun holder på fra tidlig om måren til langt på natt, så en aktiv liten jente er det!
Babyens søvnmønster: Hun har egentlig ganske greit søvn mønster da hun er våken når jeg er våken, men hun lar meg også sove hvis jeg er trøtt!

Plager: Bekkenløsning, kvalme, ekstremt trøtt og blodtrykksfall. I tillegg har jeg vært syk en stund nå så.
Strekkmerker: Har ikke fått noen enda. Jeg har strekkmerker på hoftene fra når jeg fikk hofter når jeg var mindre. Men har sinnsykt lyst til at det skal vises på magen snart!
Søvn: Sover så sinnsykt godt, og kaster vell bort store deler av dagen på å sove også.
Dilla på: Iste og sandwich is.
Avsmak på: Cola, eller kan vell ikke si jeg har direkte avsmak på det. Men med tanke på jeg som drakk rundt 1,5-3 liter Cola til dagen drikker nesten ikke mer en en halvliter i uka! Bra er nå det da.
Humør: Er ekstremt følsom for tiden, både når det kommer til det positive og det negative. Blir fort lei meg, gråter fort av glede og kan også gå fra 0 til fly forbanna på 5 minutter.

Siste innkjøp: Vogn, rosa lammeskinn og en søt liten bilderamme.
Utstyr: Seng, kommode, klær og vogn. I tillegg til at jeg har hentet babypakker som en får gratis av forskjellige butikker.
Utstyr som mangler: Bilstol og vugge.
Om fødselen: Jeg både gruer og gleder meg til fødselen, dette på grunn av at jeg vet jo ikke helt hva jeg går til!
Sykehusbaggen: Har ikke begynt på den enda! Men så er det jo ganske mange uker til hun melder sin ankomst forhåpentligvis.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Om meg

Jeg tenkte siden jeg er helt ny her inne på nouw så kan jeg vell ha en liten kort presentasjon om meg selv.

Jeg er ei jente på 19 år fra en plass kalt Karmøy i Rogaland. Her er jeg født og oppvokst. Jeg gikk på videregående skole for å utdanne meg som servitør og flyttet her i fra i et halvt år for å vær lærling som servitør i Stavanger. Men etter den første halvdelen av læretiden min så skjedde det drastiske endringer i livet mitt der jeg mistet min far og valgte på grunn av det og flytte hjem. Etter det hadde gått noen måneder så prøvde jeg meg selvfølgelig igjen som servitør, bare denne gangen i Haugesund, og fant da fort ut at dette ikke var noe jeg ville holde på med. Det har da ført til at den dag i dag sitter jeg dessverre arbeidsledig, men har tenkt meg på skole igjen der jeg har planer om å ta opp skolen på vg1 igjen på TIP.

Men først så kommer det en liten prinsesse til meg nå i August, som gjør at den planen der blir satt litt på hyllen. Dette er min første unge, og i tillegg så venter jeg jo ei jente, den 28. august. Hvor stas er ikke det? Den første ungen jeg får er ei lita prinsesse, som jeg allerede elsker over hele mitt hjerte. Så det første året blir jeg da hjemme med den lille!

Foruten om det, så har jeg også en stor interesse i foto, som egentlig har avtatt de siste årene, men som jeg har planer å ta opp igjen! Så hvorfor ikke dele de bildene med dere nå? I tillegg til at jeg har holdt på aktivt med Karate siden 3. klasse, men dessverre av tok dette litt da jeg begynte på 2. året på videregående, da jeg var mye på utplassering og i tillegg reiste til Frankrike, for å jobbe å studere der. Men dette er noe jeg håper jeg får tatt opp igjen etter prinsessa kommer til verden.

Er det noe mer dere lurer på, så må dere ikke nøle med og spør, så svarer jeg!

Likes

Comments