Vindarna kanske vänder

Idag känner jag mig glad, hela kroppen känns liksom tillfreds, stark! Gårdagen behövdes, men framförallt behövdes dagen idag, då jag redan nu förbereder mig på ännu en tuff dag imorgon, då det är dags för Uppsala och första återbesöket hos Gretas kirurg.
Vi ska få provsvar från operationen och mer än så vet vi inte. Vi går såklart in med inställningen att allt är som det ska, men vi har lovat varandra, jag och Jonas, att vi ska vara så förberedda vi kan på att vad som helst kan sägas.

Jag hoppas iallafall, SÅKLART, att vi kommer gå ut därifrån med ett leende och redo att möta våren i Uppsala över en lunch innan vi rullar hemåt till vardagen igen.

Och på tal om vardagen, idag har det varit liiite mer så som jag trodde att det skulle vara att va mammaledig med en liten bebis. Greta somnade om efter 08 målet, så jag hann avnjuta en smörgås OCH ta på mig träningskläder medans hon sov. Vid 09 kom Sirkka och vi gick ut på en timmes promenad, så härligt. Väl hemma käkade Greta innan Emma kom med lunch till oss. Fantastiska vän! Tillslut fick jag Greta att somna själv i sitt nest så att jag kunde ta en dusch. Vardag för vissa, lyx för mig!

Nu ska vi lägga oss och förbereda oss för en tidig morgon med vad som komma skall imorgon!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229