Sol i sinnet

Alltså det känns som om det inte är en enda dag som det är såhär fint väder och jag inte skrivit att dagen varit perfekt.
Men alltså solen får mig verkligen att njuta till 110%, det påminner mig om vad lyxigt det är att få vara hemma HELA sommaren med mina två älsklingar, jag är så lycklig!

Jonas blev hämtad vid 07 för jobb fram till lunch, så jag gick upp med honom imorse och käkade frukost, sen slumrade jag lite i soffan till 09 när Greta vaknade. Då myste vi, gjorde iordning henne, sen åkte vi till maxi och handlade. När vi kom hem var mamma hos oss, laddade för en tur. Längsta joggingturen sen Greta kom, sakta men säkert kommer kroppen tillbaka!
Sen käkade vi lunch innan det var dags för vaccin på BVC, och oj vad ont det gjorde i hjärtat, min lilla älskling blev så ledsen, men jag kunde trösta henne ganska fort så det kändes skönt!

Väl hemma igen kom Emelie, hon hade med sig både fika, blommor och paket till Greta, så vi hängde ute på altanen med en slagen hjälte.

Idag fyller min fina vän Hanna 27, så vi var ett häng underbara tjejer på Mastis, och käkade räkbuffe. Så himla glad över att hur ofta eller sällan vi än hörs, så hänger vi ihop, mina bästa vänner!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229