Pappan börjar jobba

Godmorgon!

Alltså livet med barn, är det bästa jag vet, och jag vet att alla säger att kroppen klarar sig på väldigt lite sömn under den första tiden, men herregud vad trött jag är.

Jonas och jag har varit hemma tillsammans sen Greta kom, närmare bestämt 7 veckor, och eftersom vi flaskmatar har vi kunnat dela på allt ansvar, vilket vi såklart gjort. Vi har märkt att våra kroppar reagerar väldigt olika på lite sömn och vi har olika sätt att ta igen energi. Men idag har Jonas börjat jobba, förvisso bara maj ut, men det betyder att jag behöver klara av att ta hand om både Greta och mig själv ensam. Jag är inte osäker på att jag klarar av med, men det blir en utmaning, precis som allt nytt är.

Jag är tacksam över att första natten gick galant, hon käkade vid 22, 01,30 och 05.45, däremellan har hon sovit tätt intill mig. Vi brukar propsa på hennes säng, men igår ville hon helst krypa innanför skinnet på oss, så vi försökte inte ens.
Rutiner, kontinuitet osv osv, ja jag vet, men hon är inte ens två månader, vi har inte varit föräldrar i mer än 7,5 veckor, vi testar oss fram, och gud så mysigt det är att sova hud mot hud ibland <3


Åh vad jag älskar dessa två!
  • Greta

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229