Jag älskar dig mest av allt!

Fyra bilder från idag ❤️

Jonas åkte till Stockholm på jobb vid 11 igår, nu är han påväg hem. Jag längtar jättemycket, och så som Greta smilar upp sig när vi FaceTimear så gör nog hon också det.

Även om jag såklart saknar Jonas, så stärker sånna här tillfällen mig, både mitt självförtroende och min roll som mamma. Att jag kan ta hand om Greta, följa rutinerna, få henne att äta, sova och allt sånt där helt ensam. Det behövs! Hon ger mig så mycket energi, jag kan vakna på natten av att hon vill ha mat, och tänka ”hur ska morgondagen gå ihop? 😴”, så vaknar jag på morgonen, möter hennes stora leende och vips så är kroppen fulladdad på nytt, så jäkla häftigt!

Greta somnade för natten strax före 19 idag, trodde jag. Vid kvar över åtta hörde jag någon ligga och sparka i sängen, när jag gick upp mötte jag en vaken, men fantastiskt glad liten tjej. Då bestämde jag mig för att ta med henne in i vår säng och bädda ner oss tillsammans, passa på när pappa är borta ❤️ Hon ligger och sover så gott, jag trodde jag skulle somna tryggt bredvid, men jag kan inte släppa blicken på henne, jag vill inte somna ifrån denna magiska känslan av lugn och tillfredställelse!

Gillar

Kommentarer

Sirkka
Sirkka,
Men du, du är ju världens absolut bästa mamma! Du behöver aldrig tvivla på dig själv! Greta är så trygg, nöjd och lycklig! Det är du (och Jonas) som skapar det för henne. Du är BÄST! Tänk aldrig något annat❤️❤️❤️
CarolineHD
CarolineHD,
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️nouw.com/carolinehd
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229