Du är ljuset i mörkret

Efter en sen kväll igår gav Jonas och Greta mig sovmorgon. Tack för det! 🙏🏼
Väl uppe kom pappa förbi och fikade och hängde en stund. Sedan kom mormor och morfar en stund, och ikväll Sirkka likaså. Så härligt med alla nära och kära runt oss <3

En olustkänsla i hela min kropp börjar krypa på, imorgon är det dags för återbesök på sjukhuset med Greta. Först ska hon ta prover, och sen ska vi träffa hennes läkare. Det gör alltid extra ont i mitt hjärta, dessa tillfällena framkallar verkligen den värsta sidan av mig, dom får mig att känna mig så liten, maktlös, hjälplös.

Jag förväntar mig mycket information, jag behöver få veta vad dom tänker, hur ser planen för Greta och oss ut. Vi vill få tid till magnetröntgen, vi vill veta om vi får bli kvar i Uppsala eller tvingas flytta till Göteborg, vi vill veta allt. Allra helst vill jag att dom ska säga att dom blandat ihop oss med någon annan, att detta blivit ett fruktansvärt missförstånd, men jag förstår att det inte är så, jag förstår att det inte är någon mardröm, utan detta är vår verklighet.

Men vi är starka, Greta mår bra, jag njuter av att få vara mamma, mamma till vår Greta ❤️ Vi är ett dreamteam, jag, Jonas och Greta, vi tre mot alla odds, vi tre föralltid! Så är det bara!

Gillar

Kommentarer

Zeldasailing
Zeldasailing,
❤️❤️❤️nouw.com/zeldasailing
CarolineHD
CarolineHD,
❤️❤️❤️❤️nouw.com/carolinehd
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229