Min jul!

Herrejisses alltså. Min förkylning har verkligen slagit ut mig och det är inte kul när det har varit jul och det är den mest sociala högtid för mig. På grund av det har det varit väldigt tyst från mig. Jag hade dessutom en inlämningsuppgift som jag inte fick ordning på dagarna innan jul.

Jag och Tom bestämde oss för att hyra en bil istället för att åka tåg under jul. Framförallt eftersom vi visste att vi skulle åka mellan våra föräldrar som bor i olika städer och eftersom vi hade julklappar och sånt med oss. Det slutade säkert med att vi (jag) hade med oss allt för mycket.

Så vårt julfirande började med att ta bussen ut till Moraberg för att hämta vår hyrbil.

Passade självklart på att ta lite frostbilder när jag ändå var ute och åkte. Har ni saknat dem?

Vi hyrde hos Hertz eftersom vi fick lite rabatt via ICA-kortet. (Inte sponsrad)

En liten Clio blev det, det räckte gott för oss två och vår packning. Just nu håller vi på att kolla på att köpa en bil och vill gärna ha en liten bil men efter att ha använt denna under julhelgen så kände iaf Tom att motorn kanske inte riktigt räckte till så vi får väl se vad det blir.

Sen tog jag typ inga mer bilder innan det var julafton och även då blev det väldigt få bilder faktiskt. Ville mest vara med så mycket jag kunde eftersom jag mådde skit.

Dagen innan jul kom Toms släkt från hans mammas sida och skulle fira lite grann genom att käka lite tillsammans. Vi blev så många! Men vi hade alla Bingolotter och avslutade kvällen med att tränga ihop oss i Toms föräldrars TV-rum och spela på Uppesittarkvällen. Tyvärr tog jag som sagt inga bilder.

Men här kommer lite bilder från julafton. 😊

Toms föräldrar gör olika granar varje år, på olika sätt. I går var granen uppspänd med ståltråd och sen har de virat en grön girlang runt och klätt. Så himla roligt att se hur granen ska se ut varje år, det är alltid en överraskning 😊

Lagom till Kalle Anka så kom alla som vi skulle fira med. Lilla Lucas är den enda på den sidan av Toms släkt som är ett barn så han fick såklart typ all uppmärksamhet. Han var lite blyg i början, så jag passade på att ta fram kameran för att se om han kände igen mig bättre eftersom de senaste gångerna jag har träffat honom så har jag haft kameran med mig 😂

Det funkade typ, han slutade gömma sig iaf 😜

Meggi, Toms familjs hund, var dock väldigt intressant. Här spanar de in varandra. Så himla gulliga ❤
Tom var absolut den sötaste tomten någonsin. Kanske lite partisk. Tyvärr fick han ta av sig glasögonen för att kunna se något, ni kan se på bilden att det immar igen. Tyvärr har han ganska dålig syn så det var lite intressant när han läste på lapparna. Toms familj och släkt använder sig också av rim på julklapparna, det gick sådär 😂 Men han klarade sig oväntat bra ändå.

Lucas gillade dock INTE tomten, men han mjuknade ganska snabbt när han började få paket. 😍

Det är lite från min jul. På juldagen åkte vi hem till mina föräldrar och fick lite mer julmat och hängde lite med dem. Dock tog jag inga bilder där heller.

Så att fira jul i tre dagar med en förkylning tog nästan död på mig, haha! Men det har varit supermysigt, som det typ alltid är.

Hur har er jul varit? Länka gärna nere i kommentarerna så jag får gå in och läsa ❤

PS. Hoppas att alla jag firade jul med är friska och att jag inte smittade dem 😂 DS.​​

Kärlek, Caroline

Följ mig på: | Instagram | Twitter |

Gillar

Kommentarer