Jag kommer nog sakna vidderna

Just nu sitter jag på tåget hem! Sista gången. Känns skönt och lite konstigt, det har ju blivit lite rutin att sitta på tåget i början på veckan och bjuda er på bilder från min morgon. Gillade ni det? Ska jag fortsätta kanske? Det kommer vara lite annorlunda framåt. Åh andra sidan kan jag ju gå ut och ta ordentliga promenader på morgnarna nu :)

Jag kommer sakna att se ut över dessa fantastiska vidderna påväg till och från Eskilstuna. Här finns lite bilder som jag fångade i morse efter att jag la upp mitt inlägg. Nu är det tyvärr inte lika soligt.

Jag passade på att sluta en timme tidigare idag eftersom jag inte hade något alls att göra idag så det är ju ändå ljust fortfarande även om det är otroligt grått. Världen blir verkligen svartvit när snön ligger så här och solen inte skiner. Ganska häftigt egentligen.

Detta har varit utsikten från vår kök på kontoret där jag har jobbat. Fantastiskt! En kan ana solstolarna på udden där, antar att det är ganska så fantastiskt att sitta där på somrarna.

Nej, nu är jag snart hemma i Södertälje så borde få upp detta inlägg innan jag går av tåget.

Kärlek, Caroline

Följ mig på: | Instagram | Twitter |

Gillar

Kommentarer