Hello v 48!

Hej på er!

Nu är jag tillbaka på jobbet som jag trodde att jag slutade på förra veckan. Haha! Så kan det gå, inkallad två veckor till, alltid najs med lite lön ;)

Morgonen bjöd inte på den roligaste ljuset eller något sådant så blev inte några traditionella fina morgonbilder. Hoppas att ni inte blir allt för ledsna. Jag får bjuda på en gammal goding från förra veckan :)

Så, hur ser veckan som kommer ut då?

Måndag

Idag alltså! Då är det jobb som står på schemat. Sen ska jag hem och försöka tvätta lite. Ska också se över mitt schema för resten av året och lägga upp en ordentlig planering för skolan som är kvar.

Tisdag

Jobb och plugg står på schemat

Onsdag

Samma som tisdagen. Ska också försöka se på ett Webinar som Karin på kobotolo.se ska anordna. Det handlar om säkerhet för Wordpress vilket är vad jag använder för min hemsida för mitt företag. Såklart är det även Karin som byggt den 😁

Torsdag

Idag blir det jobb och plugg igen. Idag åker jag också till Örebro och hänger lite hos min fina vän Maja, som ni såg bild på i ett tidigare inlägg. Passar på att sova på soffan i hennes nya lägenhet då tågen gick så dumt inför fredagens besök hos frisören.

Fredag

Idag ska jag äntligen bli av med min utväxt! Är så lycklig! Dock vet jag inte exakt vad jag vill göra med håret. Så trött på att få en så pass tydlig utväxt men är inte så jättetaggad på bara slingor. Vill fortsätta vara blond men behöver inte vara så ljust som idag. Mitt hår är axellångt (en lob) och jag håller på att spara ut så vill inte klippa så drastiskt. Har ni några förslag?

Lördag

Idag ska jag plåta lite barn! Först så blir det min sambos kusinbarnbarn Lucas som ska bli fotograferad inför julkort och sen ska jag ut till min storasyster och plåta hennes barn. 😍 Så bara massa söta barn hela dagen. Ska dessutom fira två av mina systerbarn som fyllde år i oktober som vi inte firat än.

Söndag

Efter att ha spenderat en helg i Karlskoga så kommer vi att avsluta det med firande av Toms systers födelsedag, det är alltid så himla mysigt och hon är så duktig på att baka och göra fina tårtor.

Hur ser er vecka ut och har ni förslag på hur jag ska färga mitt hår?

Kärlek, Caroline

Följ mig på: | Instagram | Twitter |

Gillar

Kommentarer