2017 - what a year!

Under 2017 har jag verkligen växt så himla mycket. Jag har fått utvecklas, träffa nya personer, flyttat till en helt ny stad.

Under första halvåret av 2017 så var jag tillbaka i skolbänken. Jag började på Örebro Universitet och gick min första termin. Samtidigt gick min sambo sin sista termin och spenderade hela den terminen i Stockholm. Det var svårt för mig. Inte bara att börja i skolan igen, för universitetet är inte alls som skolan, men att göra det nästan helt ensam, det var det jobbiga. Tom, min sambo, var ju såklart hemma under helgerna och när det var röda dagar osv. Det är ju tur att det är många av dem under våren men det var ändå jobbigt att vara själv så mycket.

Skolan gick ändå bra. Jag träffade många nya personer som jag hade superkul tillsammans med. Reconnectade också med lite äldre bekantskaper vilket också såklart var superkul!

Jag startade i samma veva mitt företag och allt vad det innebar har ju verkligen gjort att jag fått lära mig ännu mer, men det är skönt. Det känns verkligen att jag utvecklas. Just nu sitter jag faktiskt med utveckling av det företaget, det håller på att utvecklas ett nytt företag och varumärke ur det gamla. Håll utkik.

Här kommer delar av mitt år i bilder:

Jag började plugga genus, som jag skrev ovan. Startade samtidigt mitt egna företag och sprang genom våren i en rasande fart.

Jag plåtade Campusmässan. Örebro Universitets stora jobbmässa. Där fick jag också lyssna på och träffa Tilde de Paula (som på bilden hälsar grattis till en av studenternas syster som fyllde år den dagen) och Per Holknekt (på bilden tillsammans med min vän Clara).

Jag hängde en del med det här ursköna gänget. Tillsammans var vi Drivhustets ambassadörsnätverk och jobbade med att få fler studenter som ville satsa på sitt egna företag att våga göra det. Bland det bästa jag gjort 2017. Måste söka upp dem här i Stockholm.

Denna människa har haft en extra stor plats i mitt liv i år. Känns som om vi verkligen tagit oss extra tid för varandra i år. Hon var också uppe här och firade nyår med mig och Tom vilket var så mysigt ❤

Maja är min person, ni som sett Grey's anatomy vet vad jag menar, hon är my sister from another mister och efter 10 års vänskap så tror jag att vi fortsätter hålla ihop livet ut ❤ Oavsett hur mycket det blåser så håller vi varandra hårt i handen och går i motvind.

Jag var också på TIC i april. Lärde känna många andra influenser och fick lyssna på denna stjärna tala om sin blogg och hur den växte så att det sjöng om det under hennes första år som bloggare. Snackar såklart om Elin "Teknifik" Häggberg , fan vad grym hon är alltså. Linda , som också är med på bilden, är också en grym människa och en förebild som jag fått träffa några gånger under året och tycker är fantastiskt duktig på det hon gör. Ser fram emot hennes bok som släpps om mindre än fyra veckor som heter "Yrke: Influenser". Influencers of Sweden alltså, vilket gäng ❤

Gick i slutet av året på Stora Influencerpriset. En gala för alla sorters influensers som Influencers of Sweden anordnade. Så grymt uppstyrt var det. Där var bland annat dessa fantastiska brudar prisutdelare av "Årets business"

Året avslutades med att en stor offert, min största någonsin, gick igenom och det firades såklart! Nu hoppas jag på ett ännu bättre 2018!

Hur var era 2017? Kan ni inte länka nedan så jag får gå in och läsa? ❤

Kärlek, Caroline

Följ mig på: | Instagram | Twitter |

Gillar

Kommentarer