D. 14.02 valentinesday, tilbrang jeg min dag i Cairo med min skønne familie

Vi startede med at køre i bus fra kl. 1.00 og 7 timer frem, så vi var i Cairo ved ca. 9 tiden og dermed ville vi kunne være der en hel dag.

Busturen bestod af musik og søvn! Trafikken i Cairo er en voldsom omvæltning, i forhold til det vi er vant til her i DK.
Ubesindig meget kø, ingen regler, mennesker der går frit ude mellem bilerne og nogle også tiggere.
Meget skræmende og også sørgligt at se.


Det første på programmet var, at vi skulle se det store museum i Cairo. Rundvisningen af privat guide varede i 2 timer, hvor vi her skulle høre hele Egyptens historie. Lidt langtrukken, men noget vi skulle have med.

Derefter blev vi kørt ud til et sted, hvor de viste hvordan man lavede skrifter og tegnede dengang.
Lidt sjovt at se.

Eftersom at vi var ret sultne, og ikke havde fået det store, skulle vi have lidt frokost.
Dette foregik på en lille cafe i Cairo.

Efter frokosten gik turen mod pyramiderne.
Dette var super spændene at se, og virkelig en oplevelse for livet!

De var kæmpe og på turen havde vi stadig vores private guide med.

Det skal lige siges at vi hele dagen havde vores private politimand med, som havde diverse våben, for sikkerhedens skyld. Hvilket var meget befriende efter min mening, da man aldrig ved hvad der kan ske.

Som sagt var pyramiderne utrolige og noget man skal se, hvis man kommer til Egypten.

Efter pyramiderne fik vi et lille foredrag om en masse lækre olier de lavede dernede.
Også var det ellers i bus mod hotellet igen.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Endelig er jeg ankommet i det varme.
Jeg befinder mig lige nu i Egypten og nyder ferien!

Likes

Comments

Jeg var idag på et bolig og livsstils messe i Århus. Fed oplevelse med en masse nye og sjove smagsprøver, massage mm.

Kan fuldt ud anbefales.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Når man skal ud og rejse er der selvfølgelig nogle ting, som man bare ikke kan undvære..

Jeg har derfor nedenunder lavet en lille liste for, hvad jeg har med i min rejsetaske, når jeg skal langvejs. KEEP READING:


SOLBRILLER

Er og bliver et must, hvis du skal ned til de varme lande. Jeg elsker personligt solbriller og har dem altid med mig, uanset vejr og sted, så selvfølgelig en lifesaver hvis solen er ret så skarp.

IPHONE

OF COURSE mobilen, som jo ingen kan undvære. Ret oplagt, men skal dog med på listen alligevel.

POWERBANK

Ofte, i hvertifald jeg, bruger rigtig meget min mobil hvilket gør at den mister hurtigt strøm, obviously! Dermed er en powerbank uundværlig og virkelig en sager i en nødsituation! + man kan få mange, som intet fylder i tasken.

HØRETELLEFONER

Er og bliver et kæmpe must! Jeg kan ikke uden musik, og er derfor noget jeg SKAL have med når jeg rejser. Uanset om man skal flyve, køre bil mm. Går tiden 100 gange hurtigere med musik i ørerne. Derudover falder jeg meget bedre i søvn, hvis jeg hår noget musik, som man kan ligge og nynne til.

LÆBEPROMADE

Jeg er stor fan og dagligbruger af læbepomade. Kan ikke uden og går nærmest i panik, hvis jeg ikke har en lige ved hånden..

HÅNDSPRIT

Eftersom at man aldrig ved om man kan ende et helt andet sted, end regnet med (såsom en klam lufthavn, uden toiletpapir) Er håndsprit altid en god ide! Og noget jeg bruger meget.

PAS

Giver sig selv, men skal man selvfølgelig have med sig.

HÅNDCREME

Jeg elsker håndcreme, dont know why, men jeg hader at have tørre hænder og en håndcreme hjælper nu altid.

TRUSSER

I et nødstilfælde er det altid godt med et par ekstra trusser, hvis man nu strander et usædvanligt sted.

Likes

Comments

Læderjakke//Bestseller Blazer//H&M T-Shirt//Gucci bukser//Weekday Sko//Acne Studios

Likes

Comments

Contains affiliate links

Valentines day er lige om hjørnet, og eftersom at der er nogen personer der går en del op i dagen, har jeg fundet lidt romantiske items. Et lækkert sæt undertøj kan man altid komme langt med, i følge mig. Derudover er et pænt sæt/suit altid et fedt og ikke mindst nemt outfit. Har fundet dette super lækre velour bordeaux sæt, som kunne være et perfekt valg til en lækker aften.

God aften derude

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey there

Eftersom at jeg lige har siddet og set nybyggerne (boligprogram) fik jeg helt lyst til, at kigge på boligindretning. Det er en så stor inspiration og jeg elsker de masse forskellige stilarter. Jeg har derfor valgt at dele lidt af mine ønsker indenfor bolig med jer.

Jeg elsker den lidt enkle, rå og skandinaviske stilart, som også kan ses på de items, som jeg har valgt ovenover.

Håber det kan give lidt inspiration. Ellers vil jeg gerne anbefale nybyggerne, da det er et så fedt program, man efter min mening bare skal se, hvis man bare går det mindste op i indretning.

Likes

Comments

Fremtiden er altid en meget svær ting at snakke om, eftersom man aldrig kan låse sig fast på hvad der kommer til at ske, heldigvis for det. Dog kan man have store ambitioner og drømme.

Jeg har lige siden jeg var helt lille, altid elsket at rejse og har altid gjort det meget, også flere gange om året. Jeg føler mig som en helt anden person, når jeg er i det varme og ude at opleve. Jeg har derfor nogle steder i verden jeg gerne vil se. Dermed er en af mine store drømme også, at tage på en jordomrejse og bare tage ud og opleve.

En fed tur med en gruppe venner eller ligende. Jeg har derfor smidt et par billeder ind, ad nogle af de steder jeg rigtig gerne ville se en dag.

Billederne under er kun nogle få eksempler på de steder, som jeg gerne vil til.

1// BOLIVIA - er især kendt for deres saltsø, som er noget helt unikt og så smukt et landskab!

2// PAMUKKALE TYRKIET - et så flot et landskab bestående af varme kilder. Ligner et isbjerg, men er i realiteten et "salt" bjerg. Utrolig flot en udsigt, man kan nyde i enda liggende tilstand i vand. Min familie og jeg har tit overvejet at tage derhen, men har altid prioteret noget andet, grundet den lange rejse derud

3// TIANZI BJERGENE KINA - Et helt sindsygt smukt naturområde, som jeg tror er en så vild oplevelse at se.

4// GREAT BARRIER REEF AUSTRALIEN - Er et kæmpe område fyldt med de smukkeste koraller. At kunne dykke der, er noget jeg tror er det smukkeste.

5// Manhatten New York & Las Vegas USA - er noget man bare SKAL se i følge mig. Er en rigtig storbys pige og jeg har altid gerne villet til USA og se disse store og helt vilde byer.

6// FILIPPINERNE & MALDIVERNE - To så smukke og ikke mindst luksuriøse øer, som jeg bare vil til en dag. Et så smukt et hav, er noget man ikke burde gå glib af, i følge mig!

Likes

Comments

I går var en så dejlig aften, bestående af fest og farver. Jeg var blev inviteret til en 18 års i omegn af Århus, med en masse skønne mennesker.

Inden festen startede var jeg sammen med min veninde Laura, hvilket også de ovenstående billeder er fra. Vi hyggede gjorde os klar og fik varmet op til selve festen.

Hele aften forløb over alle forventninger, og vi havde det så sjovt fik grint, snakket, drukket og ikke mindst danset til noget rigtig fedt musik!

Håber i havde en ligeså skøn lørdag aften.

Likes

Comments

Jakke//Zara Blazer//Yvet Saint Laurant Bukser//Nike Sko//Acne Studios Halstørklæde//Pieces

Likes

Comments