Header

Jag kan knappt tro detta! Jag ska på språkresa i Brighton i England till sommaren i hela 3 veckor! Har velat åka på en språkresa sen jag var typ 12-13 år och alltid velat fira min 16 års dag som man er att alla gör på tv ni vet.. att ha ett så kallat "SWEET 16" och nu får jag det! kommer hem en vecka efter jag fyller år så blir rätt nice! Ni kommer självklart få följa med på resan igenom alla bilder och allt som kommer hända där då!

Jag ska faktiskt åka själv vilket kommer bli en stor utmaning men både lärorikt och min livs bästa sommar! Jag åker den 19 juli och kommer hem den 8 augusti, fyller ju den 31 Juli så får hoppas på lite gratulationen och att man blir firad där :) Jag ska åka med STS från Göteborg och ska läsa en klass "International" som innebär att jag kommer plugga med folk som kommer ifrån hela Europa! Hoppas man kommer träffa massor med härliga människor allt från Svenskar, Britter och resten av Europa

Kommer verkligen bli mitt LIVS BÄSTA SOMMAR!   Nu är det bara 160 dagar kvar tills det bär av till England igen, var där 2009 en helg i London men nu blir det 3 veckor i Brighton och London och massa mer!

" Kommer verkligen bli mitt LIVS BÄSTA SOMMAR!







Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments