Header

Stunder som denna är oförglömliga! :) <3 Att stå framför en kamera i en studio framförallt, ögonblick som denna lever man länge på.
Saker som dessa gör mig otroligt glad och får mig att känna mig otrolig. Känslorna som sprider sig i kroppen, brukar ni få någon känsla av något som gör er riktigt riktigt glad? Som sport, andra aktiviteter eller photo stunder som denna? 

Jag älskar bokstavligt detta och ni ser ju hur glad jag är. Detta är bilder från Bröllops mässan i GBG när jag och en kompis hjälpte till som på kläddare backstage för bröllops klänningarna, ni vet när jag hjälpte Jasmine från Top Model Sverige säsong 2. 

Detta var i alla fall en liten tävling som dom hade, Man an bli OMSLAGSBRUD för SVERIGES största BRÖLLOPSTIDNING! Asså OMG detta är stort. Jag var det första som tävlade från Göteborg. Tror de var sammanlagt    9 st vinnare som skulle utses från tävlingen både från Stockholm, Malmö och Göteborg. Då folk får gå in på deras sida och rösta. Röstningen är enkel då man bara skriver i sin E-Mail och sen rösta så inget krongel med att man måste gilla massa sider och så utan det är mycket enkelt. 

Delar länken i morgon så håll koll babes! Snälla hjälp mig att vinna eller ja komma så lång som möjligt då ni går in och röstar det är enkelt och går fort.

Lite bilder behind the camera haha :) What do you think? Länken kommer imorgon samt min tävlings bild. 
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments