Header

Hejhej Goingar!! :)

Nu är det då Halloween ( om man räknar med USA ) men är hemma idag för hade inte direkt lust att gå ut. Ska endå ha lite skoj och titta på en skräck film tänkte jag. Någon som har ett bra förslag?? 

Inte gjort så mycket idag faktist, mest slappat och tagit det lungt nu på lovet om man säger så. Har även duchat och gjort mig fin haha men men.. 

Ska nu kolla på någon film eller någon bra "Såpa" om det går någon som man hittar. Men ska annars till en kompis imorgon så det blir att gå och lägga sig hyfsat tidigt.

Tack för alla frågon jag fått som ni ställt. Men jag hoppat på fler :)

Kram på er så länge! <3  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon alla söta läsare! Sitter i min säng och kollar på film. Precis varit nere och ätit lite frukost. Angående min frågestund så är det bara att fråga på, kommer att svara på allt i ett annat inlägg i veckan :)

En fräsch lätt frukost som är god som fan!! Fil med bär & musli. Smörgås med tomat & skinka. Och ett stort glas juice.

Likes

Comments

Hade tänkte att ha en frågestund här på bloggen. ( Fråga om allt / vad som helst, och säg gärna vad ni tycker om bloggen! ) 

Likes

Comments

Hejhej

Har tyvärr inte bloggat idag eller igår för har varit hos min bästis. Och har inget internett hos henne så det går liksom inte...
Vi har bakat kladdmuffins för att vi hade lite tråkigt, dom blev jättegoda faktist :)

 

Det som hänt idag är att jag sedan åkte upp till Stenungssund typ 14:00 för skulle vaxa mina benen. Det är inte det skönaste men det är mycket bättre att göra det än att raka (tycker jag) Det håller längre och det blir så sjukt lent länge.

Åkte sedan till kungälv och tog en spruta mot cancer som typ alla tjejer ska ta nu. Det var inte alls skönt.  Svimmade lite efter och har mått piss sen dess. Men det är ju ändå bra att ta den liksom.

Åkte sedan till GBG och kollade lite. Kom hem för typ en timme sen och är helt slut efter allt jag gjort nu idag. Precis ätit och ska nu slappa och kolla på min favorit serie :)              

Likes

Comments