I fredags var vi lediga på förmiddagen vilket var väldigt skönt så jag åkte in så jag var i stan vid 10 och då mötte jag upp Sofie så gick vi och åt lunch på olles och sedan hade vi idrott och då körde vi handboll och innebandy vilket var kul. Sen åkte jag hem och skulle då direkt åka till pappsen för att vara hos han i helgen. På lördag morgon så for vi iväg till Sundsvall där min pappas tjej bor så vi gick lite på stan och sen på kvällen kollade vi på nån konsert och drack en cola typ så. Sen på söndagen gjorde jag mig i ordning och åkte till Birsta (en galleria) och där träffade jag min bästavän Wilma vilket var såå kul så vi gick runt och kollade i lite butiker och sen satt vi mest å pratade. Sen efter de hämtade pappa upp mig och då åkte vi hemåt igen så pappa släppte av mig hos mamma och det blev inte så mycket gjort här förutom att jag packade upp mina grejer och gick och la mig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bloggandet började kanske inte på bästa sätt då jag inte uppdaterat så bra här hehe men har mina anledningar som vanligt. Jag har flyttat och vi har hållt på med de, det har varit väldigt mycket som ska göras sen har jag varit sjuk med feber och allt så har inte haft orken att uppdatera men nu är jag nästan frisk så nu kommer de nog vara hyffsat bra uppdatering framöver.

Men idag är det ju faktist alla hjärtans dag så kul för er som har pojkvän/flickvän att spendera denna dag med men jag är ensam på denna dag vilket va lite sad men men. Så jag spenderande denna dag med mina vänner i skolan och sen nu kollar jag bara youtube och ligger hemma, tänkte även ta en dusch och kanske sätta på en ansiktsmask lite senare. Hoppas att ni har haft en bra dag och spridit kärlek till nära och kära❤️

Likes

Comments

Nu har det gått en vecka igen och vi har äntligen fått vår efterlängtade helg, denna vecka har inte varit så speciell egentligen. Jag har dock haft ont i både hand och knä sen jag ramlade förra helgen så fått gå med bandage vilket va lite kul faktist haha. I tisdags var jag ledig eller aa vi skulle jobba hemifrån med engelskan och i onsdags försov jag mig men hade även halsont så passade på att stanna hemma så Sofie och jag snackade på Skype så hon fick hjälpa mig med vad de gjorde på lektionen vilket var väldigt snällt av henne. Sen idag hade vi en presentation på entreprenörskapen så du är det äntligen överstökat vilket känns skönt och på idrotten idag skulle vi göra en egen dans så jag, Sofie och Bella har nu kommit på en liten dans som ändå blev rätt så bra.

Denna helg är inte som alla andra utan det är ju som så att jag ska lämna denna håla även kallad Nordmaling å flytta till Lögdeå för att vi skaffat hus vilket känns skönt då vi bott i lägenhet ett tag nu å det är ganska litet så känns skönt med större rum och ett + är att jag hat en walk in closet vilket känns skönt då jag har en hel del kläder, jackor och skor hehe.

Hoppas eran vecka har varit bra och att eran helg blir bättre:)

Likes

Comments

Nu har även lilla jag tagit tag i detta med att skaffa en blogg har velat göra det länge nu men inte haft orken till att börja, men nu kör jag igång med detta. Jag är då en 16 årig tjej från Nordmaling vilket ligger typ 6 mil utanför Umeå. Jag går ettan på gymnasiet med inrikting handels och administration i Umeå. Det händer inte jätte mycket på min fritid förutom att jag antingen hänger i stan eller så är jag med kompisar.

Jag tänker inte dra ut på mitt skrivandet nu då det bara är första inlägget men jag hoppas att ni kommer tycka det är intressant att läsa min blogg även fast mitt liv inte är så jätte händelserikt men men. Jag kommer uppdatera så ofta jag kan och har tid så vi hoppas på många inlägg nu framöver.

Likes

Comments