Singapore!

Efter 15 h flyg var det 32 grader varmt vid 7 på kvällen när vi landade. Såå underbart😍 första kvällen gick vi ut och kollade runt lite, gick på en kvällsmarknad och tog det ganska lugnt, trötta efter resan!

Torsdag 12 oktober, Vi gick runt och kollade staden, besökte hamnen innan vi åkte ut till en ö som heter Suntopia. Där fanns en universal park, vi besökte två stränder och myste runt i parken. På kvällen åkte vi som på en linbana så man kunde se ut över hela Singapore. Tog ca 30 minuter så man fick verkligen chans att se alla skyskrapor och vattnet från ovan. WOW!

Fredag 13 oktober, vår sista dag i Singapore! Checkade av Singapore sling på raffles hotel. Vi var i parken garden by the bay och såg en ljud och ljusshow i en superstor park nere vid hamnen där det är enorma konstgjorda träd med massa ljus i. Så där låg vi på marken med vår lilla packnick och myste! Efter det var det vattenshow på andra sidan marinan, också hur fint som helt och sååå mysigt. Efter alla shower åkte vi hem, fixade oss för att sedan gå till Singapores högsta skybar. Så på 64 våningen satt vi och hade det helt OK. Vilken wiew och vilket sällskap, WOW🙏🏼

Lördag 14 oktober, hejdå Singapore. Hej Malaysia!👋🏼

  • Nära Jalan Sultan Ismail, Kampung Baru, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

Gillar

Kommentarer