Första dagen i staden och förberedelser

Idag gick vi upp vid 07.00, åt frukost och efter det var det dags för all information! Genomgång och fakta om hela företaget IDEX. Vi fick också reda på att vi blivit flyttade till ett annat barnhem än vad det var tänkt från början. Nu ska vi vara på ett hem som heter Mai an Orphanage. Där bor barn som är mellan 1 månad upp till 16 år så åldersspannet är väldigt brett. Vi kommer bli de första volontärerna som har jobbat på detta barnhemmet vilket jag tycker känns positivt!

Efter att vi gått igenom all information osv så fick vi gå med Anna (en tjej som jobbar på vårt boende). Eftersom att staden är helt ofantligt stor så tog vi bussen ca 30 minuter till en annan del av staden för att se oss omkring lite och även handla lite kläder i väntan på att vi får våra bagage.. När man ser ut över staden eller åker igenom den känns och ser det inte ut som att den någonsin tar slut. Den räcker sig verkligen så långt man kan se!

Något speciellt med staden är också alla små motorcyklar. Alla i lokalbefolkningen använder dom då de är snabba att ta sig fram på här. Men helt livsfarligt samtidigt. I enorma korsningar bara man kör oavsett vilket håll man kommer ifrån eller vart man ska.. Jag ser verkligen inget system alls. Och rödljusen vet jag inte ens varför de existerar..? Helt otroligt att det inte händer fler olyckor.

När vi kom hem väntade det en lärare på oss i köket som tydligen ska komma hit varje dag och hjälpa oss förbereda lektioner. Detta var lite mer än vi väntade oss så nu ska vi tydligen hålla 2 engelska lektioner om dagen! Kommer bli spännande! Så nu har vi iaf fått lite material och så hoppas vi på att det blir en bra dag imorgon!

Nu ska jag sovaaa, nattinatti 😴💤

Gillar

Kommentarer

Irene
,
Spännande!