Likes

Comments

Fritid

På onsdag är det skolavslutning?!?
Jag ska börja åttan, känns som jag precis börjat sexan typ jue?

Är ganska taggad på att börja i åttan nu, fylla år och sedan såklart SOMMARLOVET!!

I förra inlägget sa jag ju redan vad jag ska göra i sommar. Något som jag inte skrev i förra inlägget är att jag planerar att gå på ganska många konserter. Det ända tråkiga är att 5sos (5 seconds of summer) ska spela i slutet i augusti och jag kommer förmodligen vara i Thailand runt då... jag och min storasyster har båda gillat de i ett tag så det blir lite surt om vi inte hinner se dem...

Jag är ganska nöjd med min outfit till skolavslutningen. Vi får se om jag skippar klackarna då jag först e lite osäker om jag ska ha klackar för det första och sedan så går jag som en vinglig åsna i de... men eftersom att hela min outfit är ganska så basic ändå så tänkte iaf ha något "speciellt".

Jag kommer iaf ha på mig en vit tröja ifrån lager 157 som jag köpte för ett litet tag sedan. Jag hade egentligen istället tänkt att jag bara skulle ha en vit t-shirt men jag kände att det skulle bli lite för kallt. Sedan har jag en jeanskjol från Levi's, vita klackar ifrån din sko och till sist en lite svart väska ifrån Nelly.com.

Vi börjar tydligen 8.50 på skolavslutningen så man får ändå inte jättemycket tid på sig att göra i ordning sig. Jag kommer nog inte ha något speciellt utstickande smink eller hår utan jag kör nog på det vanliga jag brukar ha, plattat hår och mitt vardagliga smink!!

Wish me luck :-))

Btw vet att jag har gått lite overboard med redigeringen på bilderna haha <333

Likes

Comments