Header

I helgen körde vi ett grymt team med Bröllopsmagasinet!

Make-up av Moa Karlsson
Hårstyling av Malin Andersson

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gör dig aldrig till för att passa in hos andra. Nu har jag varit i sälj/marknadsföringssvängen i ca 10 år efter första säljjobbet jag hade på Liseberg för många herrans årsedan.... Bankjobb, Sälj&marknadshögskolan, Fastighetsmäklarutbildningen osv. Jag har insett en sak med tiden och det är att inte göra sig till för att matcha den potentiella motparten. Kan du inte vara dig själv och det du är duktig på så är det ingen perfect match och kanske heller inte skapt för ett samarbete. Jag har många gånger dressat upp mig så som jag TROR att en säljare bör se ut, dvs skjorta, hela byxor och skor som inte sticker ut. Om du inte sticker ut ifrån mängden och andra säljare/företagare som vill göra avstamp hos motparten... Hur skall du då sticka ut om alla klär och beter sig likadant? 🧐 Jag har under senare tid dragit på mig mina favoritskor, färgglada kläder och faktiskt varit mig själv rakt ut på mina möten och tänka sig, det har gått oerhört bra på senaste och 2018 kickar jag igång med fantastiska samarbeten där vi faktiskt skrattar, skojar, druckit en himla massa kaffe och skapar kreativitet och lönsamhet! För tro mig, motparten sover inte i skjorta, dom är människor precis som oss andra. Stick ut och var dig själv i alla lägen! ☺️👊🏽💼

Likes

Comments

Idag var vi iväg hela familjen på äventyr. Så kul att Evelina styrt upp ett familjeäventyr som funkar för barnen. Perfekt dag med kyla och strålande sol i parken. Tack Nordens Ark och tack Evelina Nordberg samt goa Anna som hjälpreda! Grymma ni är!
Vi fick med oss en jätte fin goodie som passar hela familjen. :)

Titta så mycket fint!

Baraballerina , ihopvikbara ballerina efter en hård utekväll med klackarna. Tänk att kunna sätta på sig dessa , Baraballerina är ihopvikbara och veganska. Hur coolt?

Yvonne Ryding med skönhetsprodukter, peelingen skall vara grym så det skall bli kul att testa!

Njie , godaste produkterna...love it!

Rapunzel , fick min favorit av deras Hair mist! Den doftar så fräscht!

Buppa Brand snygga förvaringspåsar till barnen.

Cykelkraft, jätte fina cykel/skate-vantar till båda barnen. Fodrade på insidan så nu kan dom ramla hur mycket dom vill utan att skada handlederna.

Pierre Roberts sköna ull-produkter.

Kivat med fina vantar och mössa till barnen.

Boksmart med mindfullness för oss och barnen som hjälper vardagen och Boksmart har många projekt och produkter för att stärka barn och skapa starka individer.

Cuddlingsworld , små härliga tröstisar som är en mjuk figur som man kan ha som e tröstande hjälp när man slagit sig. Perfekt till barnen!

Monkids , vitaminer till barnen! Hört gott om dessa tidigare så det skall bli kul att testa!

Barnängen, duschcreme för hela familjen.


Grevinnans rum, lyx dé la lyx tvål. Luktar fantastiskt!

Christyle , halsband för nytta! Smycken som säljs i förmån för utrotningshotade djup, big tumme upp för er!

Österlens kryddor, det skall bli spännande!


Tavlebord honungsgård , honung och familjeboost!


Picadeli för värdecheckar på fräscha rätter!

Tack för ett grymt familjeevent!

Likes

Comments

Idol!
Jag är jätte tacksam för all support och stöd.
Jag har två år i rad blivit kontaktad av Idol-produktionen.
Jag är livrädd för den typ av produktion. Att bli ett formaterat varumärke. Jag är inte skapt sådan.
Jag är skapt att vara jag, att alltid vara mig själv. Jag har under många år pratat med diverse managers... men jag har aldrig haft behov av att forma mig för att passa in hos andra. Jag är inte intresserad av ett kontrakt där jag säljer min själ. Min själ är ju jag?! Det vore att sälja sig själv.
Återigen ,
Jag är jätte tacksam för all support och stöd
Men jag kommer alltid att vara mitt egna brand! 😃💜

Likes

Comments

Jag älskar Extentions! Jag har testar olika metoder för isättning på marknaden och därför blivit både kräsen och en specialist inom området. Nu äntligen kom revolutionen! Gocciani har fått in deras egna hår-tejp med grym kvalité, följsamma remsor (så du känner inte av dom i håret) hållbarhet på 6 veckor, snabb och enkel isättning och det sliter INGENTING! Efter 6 veckor kan man också återanvända håret genom att flytta upp dom. Nu har jag satt om mitt hår för tredje gången, dvs jag har haft håret i 12 veckor plus två veckor sedan omsättningen och kvalitén är fortfarande amazing!

Man behöver inte alltid göra hela förlängningar utan ibland vill man bara fylla ut håret eller som jag på tidigare bilder, få till en snygg, lång lugg och klippa in i håret/längre page. Vill du ha längre och fylligare hår finns det en lösning och detta är mitt goda råd till dig, kontakta din frisör, be hen att köpa hårtejp ifrån Gocciani till dig och sätt i! Skonsamt, hållbart och underbart! Gocciani är grymma på allt inom hår och denna hårtejp gör mig crazy in Love! .

I samarbete med Gocciani

Likes

Comments

I fredags var vi på Kurragömmas årliga julevent tillsammans med goa vänner. Kurragömma ligger i centrala Borås och erbjuder konsumenterna det lilla extra. Barnartiklar som sticker ut och är unika samt noga utvalda vid inköp. 2012 fick butiken pris för "årets butik" i Sverige, då förstår ni vad jag menar när medtävlande var B.l.a Gina Tricot och andra storjättar.

Tack Kurragömma för en trevlig kväll!

För er som inte besökt butiken, gör det! Det är en magisk leksaksaffär!


Spana in webbutiken http://www.kurragomma.nu


Likes

Comments

Ett stort tack till duktiga Violeta ifrån www.nyaandrum.se för en spännande gruppseans som fick oss både till tårar, gåshud och spänning. Hon fick oss att häpna... Snacka om spot on på många punkter. Man kan vara skeptisk innan, men mötet med Violetta fick oss att rysa. Så duktig!

Besök www.nyaandrum.se och boka tid hos henne för en spännande upplevelse!

Likes

Comments

Kära Box,
En sak som jag lärt mig genom åren är att inte gilla dina kanter.
Ändå sedan barndomen och skolgången har man fått lära sig att passa in, att smälta in. Du skall gärna tycka och tänka samma som majoriteten, du skall gärna arbeta och sysselsätta sig med samma som majoriteteten. Stick inte ut för mycket, tänk inte för mycket, gör inte för mycket, var inte FÖR färgstark! Beige är bra. Du skall vara tacksam.
Ordet tacksam köper jag, i vissa sammanhang! Men en färgstark person som känner mycket, sticker ut, tycker mer, de är de personer som inspirerar mig! Kära Box, dina kanter är inte vassa nog! 😉🔶🔺Beige är rätt trist färg ändå 🤷🏼‍♀️ //Miss YELLOW

Likes

Comments

Tack bästa killarna på @ekotraning.se för det fina paketet 🙏🏽🌱 You're the best!

Www.ekotraning.se

Likes

Comments