Tre måter å øke vibrasjonen!

Ved siden av reise og foto er sjel og sinn noe jeg bevisst vil gi en plass til på bloggen, rett og slett fordi det har forandret så mye ved livet mitt og jeg føler det mangler en norsk stemme innenfor dette temaet.k


Hva er Vibrasjon?

Du har sikkert hørt flere ganger 'gode vibber' og 'good vibes only' og disse ordtakene, men har du egentlig tenkt over hva disse 'vibes'-ene egentlig er? Den enkleste måten jeg kan forklare det på er at alt i universet, alt på denne jorda har en vibrasjon, vi vibrerer, tingene våre vibrerer, energien vår vibrerer - enten vi er bevisst over det eller ei. Det er også slik at det som ligger på samme vibrasjon - tiltrekker seg det som er på samme frekvens. Alt høres litt rart ut inntil man har utforsket det selv - I know. Men det er derfor når du har en dårlig dag at bare mer og mer dårlige ting skjer, fordi du tiltrekker deg den 'dårlige vibben' du sender ut ubevisst. Det betyr ikke dermed at du ikke skal ha en dårlig dag fordi da blir alt dårlig, men å bli bevisst over hvilke Vibes man sender ut slik at man kan kontrollere hvilke Vibes man tiltrekker seg - its Magic!

Dette er noe jeg vil skrive mye mer om i dybden ettersom vi blir mer kjent med hverandre og temaet, men jeg ønsket likevel å lage ett lite innlegg med enkle tips på hvordan du kan kjenne etter din egen vibrasjon og bevisst øke den - til det punktet at du helt ubevisst tiltrekker deg alt du ønsker deg kun gjennom the Vibes.


1

Meditasjon

I know, I know, here we go again. Meditasjon er rett og slett en måte å lage plass for alt det gode. Vi starter sã gjerne dagen vår med Instagram, Facebook, Snapchat, notifications after notifications og det som skjer da er at vi med en gang tar inn ny informasjon, vi skaper stress og dermed tiltrekker oss stress! Så mitt første tips er så enkelt som å sette av 5-10 minutter om morgenen - eller når som helst gjennom dagen, hvor du rett og slett bare sitter og puster. Det er sa7 mye kjas og mas om meditasjon at folk kan føle det er litt overveldende. Men du kan tenke på at dette bare er en tid hvor du sitter for deg selv og utvider din 'boble' at du puster inn styrke og ro til den usynlige boblen rundt deg, renser den for stress, og gjør det ytterste laget sterkere slik at du mer bevisst gjennom dagen din velger hvilke Vibber du vil ta inn, og hvilke som bare skal treffe skallet av boblen din for så å bare bounce ut igjen!

2

Visualiser

Dette er kanskje favoritt tingen min i hele verden. Det handler rett og slett om å se for deg det livet du ønsker å ha, noe du vil oppleve, noe du vil føle eller oppnå og se det for deg så tydelig du bare klarer mens du kjenner på følelsen av å allerede ha det. Under en slik øvelse er når du virkelig kan kjenne 'Vibbene' dine, hvor sinnsykt lykkelig og helhjertlig du kan føle deg, bare ved å se for deg det du ønsker! Målet er å komme så dypt i kontakt med den ekte følelsen av lykke og holde den så mye gjennom dagen som mulig - og du vil virkelig begynne å merke ikke bare en forskjell i dine Vibber, men også hvilke Vibber og Magic du begynner å tiltrekke deg ut av det blå!

3

Takknemlighet

Dette er veldig liknende ā visualisesere, men med å være takknemlig for det du allerede har. Og da tenker jeg ikke på å være takknemlig ved å 'tenke' at du er heldig, men å virkelig kjenne på den takknemligheten genuint for hva du har. Du kan gjøre dette ved a skrive det ned, for så å lukke øynene mens du ser det, føler det og kjenner takknemlighet for det. Eller du kan velge å telle 10 ting inni deg som du er takknemlig for akkurat nå. Ikke bare gjør det deg så mye mer bevisst på alt det fine du faktisk har som ofte du tar for gitt, men det også hjelper deg å tiltrekke deg mer av de tingene som gir deg en god følelse! Trust me, it works!

Dette er ting du kan sette av 10-15 minutter til om morgenen, eller kvelden. Du kan også utfordre deg selv til å praktisere det gjennom dagen, og prøve for eksempel når noe dårlig skjer, tenke istedenfor pa tre ting du er takknemlig for. Keep those Vibes high! I begynnelsen kan det vare vanskelig. Men etterhvert vil du se hvordan realiteten din faktisk fysisk forandrer seg bare som en respons pa Vibes-ene du forandrer på innsiden!


Likes

Comments