Uken som har gått #44

God kveld alle sammen

Nok en søndag er her og snart er det en ny uke igjen. Det begynner å minke på ukene som er igjen av dette året, men det er jo kanskje like greit. Jeg er allerede klar for et nytt år. Men nå er det på tide å oppsummere denne uken som har gått.

Ukens opptur

Det har vell egentlig ikke vært en skikkelig opptur denne uken. Må jeg velge så må det vell egentlig være første halvdel av dagen i går. Det å komme seg ut i flott høstvær og faktisk finne på noe er en opptur i seg selv.

Ukens nedtur

Det må være siste halvdel av dagen i går. Det å trakke skeivt er absolutt ikke noe godt. Jeg føler meg litt hjelpeløs når jeg har en ankel som ikke helt spiller på lag, og en vond arm etter vaksine. Men jeg tenker at det kunne vært så mye verre, og dette går jo over til slutt.

Ukens sang

Weekend - In Your Eyes. En utrolig behagelig sang og høre på. Jeg slapper ekstra av når jeg hører på den og har fått helt dilla på sangen.

Ukens middag

hmm. Det var det da. Det må bli middagen vi hadde i går, nachos. Veldig enkel helge middag men veldig godt.

Ukens serie

Det må bli Grey`s and Anatomy. Denne uken begynte jeg helt på nytt. Siden det er en ny sesong snart så tenkte jeg at jeg måtte forberede meg. Problemet er bare at jeg aldri kommer til å komme i mål siden det er så sykt mange sesonger og episoder.

Denne uken her har ikke vært min favoritt uke. Så nå satser jeg på et neste uke blir en bedre uke.

Ha en fin kveld videre

#ukensomgikk #uke44 #søndag #oppsummering

-CarolineCecilia

  • hverdag

Liker

Kommentarer

theresebraathen
theresebraathen,

Håper denne uken blir bedre for din del! 😊 Ønsker deg en super uke.

nouw.com/theresebraathen
carolinececilia
carolinececilia,

Litt sent svar men den ble bedre ja. Håper du også hadde en fin uke 😊

nouw.com/carolinececilia