Forlater Bergen for en stund

I dag har jeg hatt en del å gjøre og det er faktisk en god følelse. Jeg føler at ting går mye treigere i virkeligheten enn hva jeg har sett for meg. Så i morgen dagen blir det også litt å gjøre. Siden jeg forlater Bergen for en stund hoper det seg litt opp med ting å gjøre før jeg reiser.

På onsdag forlater jeg Bergen for en stund. Da reiser jeg nemlig hjem til Måløy igjen. Etter litt mas fra mamma og søsteren min fant jeg ut at det var greit å få til en tur til før jul. Når jeg får meg jobb er det ikke like lett å bare reise og blir der en uke eller to. Det skal bli godt å komme hjem igjen selv om det ikke er så lenge siden sist.

For å slippe å sitte alt for mye med jobbsøking når jeg er hjemme så har jeg i dag prøvd å skrive søknader til den store gullmedalje. I tillegg tatt 6 små kurs i dag så måtte gjøres i forkant av et webseminar som er i morgen. Dagen har bare flydd av gårde i dag og jeg har egentlig flere ting på listen også.

I morgen skal jeg i blodbanken å registrere meg som blodgiver endelig. I tillegg er det webseminar, skriving av flere søknader og ikke minst pakking. Det verste med å reise er denne pakkingen, men heldigvis begynner jeg å bli litt rutinert.

Det skal bli litt godt å komme vekk fra hverdagen i en ukes tid.

Ha en fin kveld videre

#reising #bergen #ferie

-CarolineCecilia

Liker

Kommentarer