Får dårlig samvittighet bare jeg er inne på tanken

God kveld.

Er det noe jeg sliter generelt med så er det dårlig samvittighet, og det trenger ikke å være for noe svære greier. Nå sitter jeg her med dårlig samvittighet for et ønske jeg har. Det blir bare med tanken men jeg sitter med dårlig samvittighet fordi om.

Etter jeg fylte 30 år så har jeg hatt et ønske om å samle noen venner til et vors og dra ut på byen. Jeg kjenner på et sterkt ønske om å møte flere av venninne mine og et behov for å finne på noe gøy. Og ja det går jo an å finne på noe gøy uten at det er fest, Men holder jeg en fest får jeg møtt flere samtidig og det er lettere å få tid til det enn å møte en og en. Jeg har egentlig bare lyst på en skikkelig fest. Det er dette jeg sitter med dårlig samvittighet for.

Når jeg leser at mange som er smittet er relatert til utelivet og fest så mister man litt lysten, men lysten er der fordi om. Jeg kommer ikke til å arrangere en bursdagsfest eller noe fordi jeg vet faren med det.. Jeg får jo dårlig samvittighet bare jeg setter meg på bussen. Jeg er redd for å ha en fest hvor plutselig en meteren ikke blir holdt, og ikke minst gå ut på byen hvor det er mange folk. Jeg vil ikke ha det på samvittigheten om noen blir syke på min fest eller at jeg på noen som helst måte er involvert i det.

Jeg høres kanskje ut som en sippehøne som klager på en bagatell som fest, men det er summen av alt. Jeg er lei av alle konsekvensene av koronaen. Jeg gleder meg til en vaksine er klar og man kan begynne å vaksinere. Frem til det så får dette ønske bare være med tanken, det er tross alt en liten pris å betale.

Ha en fin kveld videre

#samvittighet #korona #fest

-CarolineCecilia

Liker

Kommentarer