5 spørsmål og svar

God kveld alle sammen og god helg.

Nå er det på tide med en ny runde med spørsmål og svar igjen. Denne gangen her som sist blir det en miks av spørsmål. Alt fra Halloween til anger/ikke anger. Så Here We Go!

Hva liker du best å gjøre på en lørdagskveld?

Å bare være hjemme. Før så hatet jeg å være hjemme og ikke ha planer i helgene. Men nå så foretrekker jeg faktisk å være hjemme å slappe av på lørdagskveld. Jeg kjenner jeg er ferdig med å gå på fest hver eneste helg. En optimal lørdag er faktisk tente telys/kubbelys, regn ute og en film på TVn.

Hva er den beste filmen du har sett?

Hmm. Her er det vanskelig å plukke ut bare en så her blir det flere. Green book, Cruel Intentions og The Visit. Disse tre anbefaler jeg på det sterkeste.

Visst du måtte utdannet deg til noe annet enn hva du er i dag ville det vært?

Lege eller lærer definitivt. Det er to yrker som virker svært spennende og ikke minst er givende. Lærer har jeg faktisk mulighet å bli bare ved å gå et år til på skole.

Hva synes du om Halloween?

Jeg synes egentlig ingenting om det. Jeg har gått knask eller knep en gang når jeg var mindre bare for å få godteri men det gav ikke så mye resultatet. Det var ikke så vanlig å gå knask eller knep når jeg var mindre men det har tydeligvis bare blitt mer og mer populært. Jeg synes vi skal holde oss til jule/nyttårsbukk jeg. Jeg har og vært på to Halloween fester og det har egentlig bare vært en unnskyldning til å kle seg ut og drikke.

Angrer du på at du flyttet fra Sogndal?

Nei, ikke egentlig. Slik omstendighetene var på det tidspunktet så var det riktig å flytte, det var ingen som visste da hvor tøft det ble på arbeidsmarkedet. Marcus hadde lite jobb i Sogndal og jeg hadde ikke så god inntekt så når han fikk jobb i Bergen var valget enkelt. Jeg savner tilbake til Sogndal ofte og kunne sikkert bodd der igjen, men jeg angrer ikke på valget at vi flyttet.

Visst dere har noe dere har lyst at jeg skal blogge om, eller spørsmål så skrik ut.

Ha en fin kveld

-CarolineCecilia

Liker

Kommentarer

Rikkekristiansen
Rikkekristiansen,

Kjenner meg igjen med lørdagskvelden! Mye bedre å kose seg hjemme 🧡

nouw.com/rikkekristiansen
carolinececilia
carolinececilia,

Ja, lørdagskvelden er som regel best hjemme 😊 <3

nouw.com/carolinececilia