5 spørsmål og svar - En liten blanding

God fredagskveld alle sammen og ikke minst god helg.

5 spørsmål og 5 svar har vært en suksess så langt. Så nå tenkte jeg det var på tide med en ny runde. Denne gangen her kommer det en liten blanding. Alt fra jul til favoritter til serier. Så da kjør vi.

Gleder du deg til jul?

Jeg har faktisk ikke tenkt så mye på julen for å være ærlig. Når jeg bodde i Sogndal så gledet jeg meg alltid til jul og fikk skikkelig julestemning av å jobbe på amfi senteret der. Men i år føler jeg det er litt annerledes. Jeg har alltid begynt med julegaver tidlig og hatt full kontroll men nå er jeg ikke begynt en gang. Det er alltid koselig med jul men jeg er ikke begynt å glede meg enda.

Hvordan har korona påvirket deg?

Jeg har kanskje svart på det litt i tidligere innlegg. Men det har jo påvirket meg som meg alle andre at man ikke kan være like sosial som før. Men den sterkeste måten det har påvirket meg er jo dette med jobb. Jeg hadde sykt uflaks med timingen på flyttingen til Bergen og jobbsøkingen. Kun noen måneder etter jeg flyttet til Bergen brøt koronaen ut og nå er det enda hardere konkurranse. Men det ordner seg for snille piker sies det.

Savner du å reise utenlands?

Både ja og nei egentlig. Jeg er alltid reisesyk men det har egentlig gått overaskende bra. Jeg og Marcus bestemte allerede i fjor at i år ble det ingen utenlandsferie så sånn sett kom koronaen på et greit tidspunkt på den fronten. Selvfølgelig skulle jeg ønsket at dette viruset ikke hadde eksistert.

Skal du feire Halloween?

Nei, på ingen måte. Jeg har ingen tradisjon om å feire Halloween egentlig. Jeg har kun feiret det to ganger men det var jo egentlig bare en vanlig fest der man kledde seg ut. Jeg har ikke noen forhold til Halloween.

Hvilke serier du ser på nå er din favoritt?

Jeg vet faktisk ikke, haha. Jeg ser på så mye egentlig og alle er favoritter. Housewife of Orange County, Keeping up With The Kardashian, Home and Away. Og ja så må jeg ikke glemme at jeg er begynt helt på nytt på Grey`s and anatomy så jeg skal være forberedt på en ny sesong. Alle er favoritter..

Ha en fin kveld

-CarolineCecilia

Liker

Kommentarer