4 ting du kanskje ikke visste om meg

God kveld alle sammen.

Nå tenkte jeg det var på tide med et slikt innlegg igjen. Det er ikke alltid like lett å finne ting dere ikke vet om meg. Så dette innlegget her har faktisk tatt en stund å skrive selv om det ikke er så mange punkt. Men nå er det klart, Såå Here We Go!

Jeg spiser omtrent ikke svin

Eneste jeg spiser av og til er svinekjøttdeig, når økonomien er trang og vi må ha billige middager. Jeg spiser ikke strimlet svinekjøtt, ikke svinekam, koteletter osv. Jeg synes rett og slett ikke svin er noe godt.

Jeg angrer på at jeg ikke fullførte sykepleierstudiet

Til tider så angrer jeg på at jeg ikke fullført sykepleierstudiet. Om jeg hadde gjort det så hadde jeg allerede vært i jobb i 6 år nå. Men denne tanken har nok streifet meg mye nå siden jeg ikke har jobb for øyeblikket.

Jeg går skeivt og har plattfot

Jeg går faktisk skikkelig skeivt. Litt vanskelig å beskrive men jeg skal prøve. Jeg er født i setefødsel så trakker litt som en and, men jeg bruker kun halve skoen når jeg går og trakker innover i skoen. I tillegg har jeg plattfot. Så når jeg skal kjøpe gode sko så er det ikke bare og bare å finne de rette typene. Høyhælte sko kan jeg bare glemme å gå i.

Jeg klarer å gråte på kommando

Jepp. Jeg klarer å gråte på kommando selv om jeg ikke føler for å gråte. Jeg kan gråte selv om jeg er i godt humør. Kanskje jeg skulle blitt skuespiller? haha.

Ha en fin kveld

-CarolineCecilia

Liker

Kommentarer