Text/ Hejdå 2017

-2017

På nyårsafton ska jag skåla och kyssa 2017 adjö.


Det här året har varit händelserikt och gett mig både gott och ont. Det har inneburit motgångar och framgångar, drömmar har slagit in och drömmar har krossats.

Jag är tacksam för de val jag gjort som fört mig dit jag är idag, för idag är jag lyckligare och mer självsäker än någonsin.Det kräver mycket för komma till fred mig sig själv, och det har jag gjort och nu går jag in i 2018 med öppna armar. Jag ser fram emot att dansa nätterna långa o få resa till varmare breddgrader med mina tjejer, plugga och svära över diverse tentor och få vara i hans sällskap som får mig att le.


På nyårsafton ska jag fira i min paljettbyxdress, vara dränkt i brun utan sol, ha lite för mycket smink, alltför långa lösögonfransar, skratta, dricka för många drinkar och skratta i kör tillsammans med dem som jag mår bäst med och jag ska skåla. Jag ska skåla o tacka 2017 för allt det har gett mig, en knuff i rätt riktning, nya möjligheter och jag har fått tillbaka mig själv, carro is back for the long run som mina vänner säger.


  • Text

Gillar

Kommentarer