Summan av kardemumman

Vilken sommar. Den började med värme vilket ledde till att man har spenderat x antal dagar på stranden innan det ens hunnit bli juni månad. Sen kom juni månad som startade med att jag avslutade mitt första år på universitet, helt sjukt att 1/3 år redan är färdigt. Juni månad fortsatte och var fylld med ledighet vilket resulterade i att ett gäng drog till västkusten i en vecka, sen en sommarkick off med jobbet och en händelserik midsommar.

Efter två veckors jobb in i juli var det min tur att få va helt ledig o ha semester, passande nog höll sommarvärmen i sig även då. Det resulterade i mer sol och bad, l-å-n-g-a sovmornar, mysiga middagar och fest med familj och vänner, en tripp till stugan och en tur till kalkstensbrottet i Lanna. Sist men inte minst, sista juni fyllde min sköna böna år vilket självklart firades pompa o ståt!

Nu snart drar år två av skolan igång och jag är verkligen taggad. En sommar var det som behövdes för att gå från pluggtrött till motiverad igen! Nu sitter jag nästan som på nålar över förväntan över allt som det här nya året på universitet har att erbjuda mig.


... Men nu ska jag fortsätta att njuta av livet. Kände bara att jag ville flika in här, då det var alltför länge sen.

  • 2018

Gillar

Kommentarer